5 skønne boliger med opvarmet swimmingpool

Undgå bekymringer om det lunefulde danske vejr – med en opvarmet swimmingpool kan du altid dyrke din indre vandhund. Vi har fundet fem skønne boliger med opvarmet pool, der netop nu er til salg på Boligsiden.dk.

Mange swimmingpools har måtte lade livet i de danske haver. Først bliver de fyldt op med blade og snavs, så bliver de tømt for vand for til sidst at blive brugt som bed, terrasse eller havedam. Årsagen skal findes i det danske vejr, der af og til lokker os til at købe åbne biler med kaleche og huse med swimmingpools, men som oftere får os til at fortryde købet af disse vejrafhængige luksusgoder.

Du kan dog øge chancerne for at få brugt din udendørs swimmingpool, hvis den er opvarmet og kan bruges på selv mere ustadige dage. Dog koster huse med opvarmet pool mere end med en ikke opvarmet, men du skal overveje, om de ekstra penge ikke er givet godt ud, hvis det betyder, du får en pool, du kommer til at bruge langt hyppigere.

”Villaer med opvarmet pool koster i gennemsnit ca. 10.000 kroner mere pr. kvadratmeter end villaer med almindelig swimmingpool, så du skal overveje din prioriteter, inden du går målrettet efter den opvarmede variant”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

5 huse med opvarmet swimmingpool

Se de lækre boliger med opvarmet pool. Du finder både sommer- og helårshuse på listen, og de indbydende pools varierer i størrelse og facon. Priserne starter ved 1,9 millioner kroner.

Merkurvej 3, 3100 Hornbæk (billedet øverst)

Fantastisk sommerhus ved Stenstrup i Hornbæk, der består af sommerhus og to annekser, der er med til at skabe et lukket gårdmiljø, hvor den opvarmede pool er i centrum. Det bliver svært at overtale nogen til at gå med til stranden, når man kan flade ud på den skønne træterrasse og hoppe en tur i den indbydende pool. Udbudspris: 2.495.000 kr.

Sæbygårdsalle 9, 4291 Ruds Vedby

Stor lystejendom med 539 kvadratmeter bolig og tilhørende park på knap 21.000 kvadratmeter. Her er en stor terrasse ved huset, og det er her, du finder den opvarmede saltvandspool. Du har også mulighed for at spille tennis på ejendommens bane eller nyde en eftermiddag i det store orangeri. Udbudspris: 22.500.000 kr.

Houvej 332, 9362 Gandrup

Du får mange kvadratmeter for pengene i boligen her, der byder på 215 boligkvadratmeter og over 17.000 kvadratmeter grund. Den opvarmede pool er anlagt i den store gårdhave, som bliver dit yndlingssted sommeren igennem. Hovedhuset er moderniseret og fremstår lyst og imødekommende. Udbudspris: 1.945.000 kr.

Linstowsvej 13, 2960 Rungsted Kyst

Flot nyere villa fra 2010 med dejlig ugenert have, hvor du finder den opvarmede pool på terrassen. Får du lyst til mere, er kysten kun et par hundrede meter væk. Udbudspris: 11.800.000 kr.

Kystagervej 15, 8300 Odder

Her er en drøm af et sommerhus for de badeglade. Den opvarmede pool ligger indenfor i sin egen pool-afdeling, der også byder på spabad og sauna. Her kan du altid nyde en svømmetur uanset elementernes rasen. Er du til en kold saltvandsdukkert, skal du kun ned for enden af grunden, før du rammer en af Østjyllands bedste badestrande. Udbudspris: 5.500.000 kr.

Find mere om