Her er årets dyreste bolighandler

Foto: Boligsiden.

Årets dyreste hus er solgt for knap 40 millioner kroner. Det er 20 millioner mere end den seneste salgspris i 2017. Boligsiden har set på årets dyreste handler for både huse, rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuse. Du kan se dem lige her.

Året går på hæld, og det er tid til at gøre status. Også på boligmarkedet. I første omgang ser vi nærmere på hvilke handler, der har været årets dyreste inden for hver enkelt boligtype.

Ifølge Boligsidens opgørelse, er det ikke overraskende i Hellerup, København og det populære sommerhusområde i Dronningmølle, at handlerne har fundet sted.

Årets dyreste hus

Vi begynder med husene. Her har årets dyreste handel fundet sted i Hellerup. Nærmere betegnet på Signesvej 5, hvor villaen på i alt 392 kvadratmeter tilbage i slutningen af maj blev solgt for 39.750.000 millioner kroner.

Det er en væsentlig højere pris end den seneste salgspris. Villaen blev nemlig sidst solgt tilbage i april 2017 til dengang 19 millioner kroner.

Årets dyreste rækkehus

Retter vi i stedet blikket mod rækkehusene, skal vi til det indre København for at finde årets hidtil dyreste handel.

Det er nemlig rækkehuset på Toldbodgade 87 i København K, som blev solgt i slutningen af juli måned i år, som udgør årets dyreste handel for denne boligtype.

Huset, der er i tre plan, og som har et samlet boligareal på 296 kvadratmeter, blev solgt for 24,9 millioner kroner.

Rækkehuset blev solgt efter at have været til salg i 90 dage, og salgsprisen er også steget en del, siden det sidst blev solgt. Det skete nemlig tilbage i august 2014, hvor hammerslaget lød på 17,5 millioner kroner.

Årets dyreste ejerlejlighed

På markedet for ejerlejligheder skal vi igen tilbage til Hellerup for at finde årets dyreste handel.

Ejerlejligheden ligger på Hans Bekkevolds Alle 16 st. tv. Og her er der tale om en lejlighed med et samlet boligareal på 262 kvadratmeter, som blev solgt tilbage i slutningen af juli i år. Den blev solgt for 23,5 millioner kroner.

Ejerlejligheden er senest solgt tilbage i april 2004, hvor den blev solgt for 7.690.000 kroner.

Årets dyreste sommerhus

Sommerhuse har været en eftertragtet vare i 2019, og det sommerhus, som i år er solgt for den højeste pris, ligger placeret i Dronningmølle i Gribskov Kommune i Nordsjælland. Nærmere betegnet på Hulerødvej 19.

Der er tale om et sommerhus, der er opført i 1968, og som har et samlet boligareal på 118 kvadratmeter. Det blev solgt i slutningen af juni måned for 16,5 millioner kroner.

Til gengæld er det også en del år siden, at sommerhuset sidst skiftede ejer. Det skete tilbage i juni 1999, hvor det dengang blev solgt for 2.425.000 kroner.

Find mere om