En af Danmarks dyreste villaer er solgt

ENGANGSFOTO

Villaen her på Hambros Allé 32 i Hellerup er solgt som en af Danmarks dyreste boliger. Foto: Home Charlottenlund/Klampenborg

‘Bella Vista’ er solgt. Ejendommen, der er beliggende i første række til Øresund, blev udbudt til salg hos home Charlottenlund/Klampenborg i september til 60 mio. kr. Det skriver home i en pressemeddelelse i dag. Læs nyheden her på www.boligsiden.dk.

home Charlottenlund/Klampenborg v/ Arne Skafdrup har solgt Hambros Allé 32, en af Danmarks dyreste boliger.

Statsautoriseret ejendomsmægler Arne Skafdrup, indehaver af home
Charlottenlund/Klampenborg, bekræfter, at ejendommen er solgt, men han har i øvrigt ingen kommentarer til handlen.

Solgt for 75 mio. i 2008

Villaen ligger i den absolutte sværvægtsklasse. Den var Danmarks dyreste nogensinde, da erhvervsmanden Erik Damgaard i 2008 solgte boligen for 75 mio. kr.

Læs også: Køb bolig på 152 m² for kun 10.000 kr. om måneden

Egen bådebro

“Bella Vista er måske den mest imposante villa i Hellerup med egen strandgrund og bade-/bådebro. Villaen har gennem de seneste tre år gennemgået en altomfattende og smagfuld renovering til en anslået sum af 30 mio. kr.,” lyder beskrivelsen fra home Charlottenlund/Klampenborgs salgsmateriale.

Spisestue til 40 personer

Her får køberen alt, hvad hjertet kan begære. Fra alarmsystem med tv-overvågning, gennemgående opholdsstue med panoramaudsigt til sundet, spisestue til 40 personer, eget badeværelse til børneafdelingen, tempereret vin rum til eget fitnessrum.

Trods et generelt presset boligmarked oplever Arne Skafdrup i 2. halvår af 2011 en stærkt stigende interesse fra beslutningsdygtige købere i den dyre ende af prisskalaen.

Find mere om