Home

I ejendomsmæglerkæden home findes der 179 forskellige forretninger, der ligger spredt ud over hele landet. Dermed har home har også butikker i de fleste af landets kommuner.

Kigger du inden for i en af de lokale home-butikker, vil du møde en af de lokale ejendomsmæglere, som er én blandt de i alt næsten 900 medarbejdere, der er ansat i home-kæden.

Home er skabt som en franchisekæde. Det betyder, at den lokale ejendomsmægler i dit nabolag har åbnet sin butik som en del af en større kæde, og samlet har home cirka 110 af disse franchisetagere. De har hver især åbnet en eller flere home-butikker, som drives selvstændigt, men under home-kædens navn og inden for homes koncept.

Hver enkelt home-butik indgår på den måde som en del af selskabet home A/S, der er ejet af Realkredit Danmark. Sidstnævnte blev i 2001 købt af Danske Bank, og dermed er home i dag ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen.

Som sælger eller køber er det dog primært den enkelte ejendomsmægler fra home, som du vil have kontakt med igennem din proces med at sælge eller købe en bolig.

Vil du finde den home-butik, som ligger tættest på dig, kan du gøre netop det i listen, som du finder herunder.

Home igennem 30 år

Homes historie har rødder tilbage til 1989, hvor ejendomsmæglerkæden blev skabt. Siden er den vokset sig større, og i dag hører home til blandt de største ejendomsmæglerkæder i Danmark.

Home består af flere forretninger: home Erhverv, der er målrettet virksomheder, og home, der fokuserer på privatpersoner og salg af private boliger.

Inden for de to hovedområder beskæftiger home sig med salg af stort set alle boligtyper. Det gælder både erhvervsejendomme og privatboliger i form af villaer og rækkehuse, lejligheder og sommerhuse. Dertil kommer, at home igennem flere år har arbejdet med projektudvikling og projektsalg.

Hos home er der samtidig nogle af ejendomsmæglerne, der er uddannet købermæglere. Det vil sige, at de er certificeret til at vejlede og guide boligkøberne.

For langt de fleste vil det være mødet med den lokale home-ejendomsmægler, der er interessant.

Hvis du er interesseret i at få indsigt i de øvrige forhold om home-kæden, får du her et par supplerende oplysninger:

  • I front for home finder du Uffe Drejer, der er administrerende direktør i home. Carsten Nøddebo Rasmussen er bestyrelsesformand for home A/S og administrerende direktør for Realkredit Danmark.
  • Ejendomsmæglere i home er ligesom cirka 90 procent af landets øvrige ejendomsmæglere medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.
  • Home ejer aktier i Boligsiden, og homes administrerende direktør Uffe Drejer sidder i Boligsidens bestyrelse.