Børnefamilie solgte to villaer inden for syv måneder

Foto: Boligsiden

Familien Hansen skal nu flytte i nyt hus for tredje gang på godt et halvt år. De synes, det er nemt nok at få solgt sit hus.

To hussalg i løbet af syv måneder. Det er der vist ikke mange, der kan bryste sig af. Ikke desto mindre er det en præstation, som J. Hansen og hendes familie har gjort. Nu er familien så klar til at flytte til et nyt hus for tredje gang siden december.

Indtil da boede familien i Roskilde, men efter seks år i fjordbyen besluttede de, at det var tid til at flytte tilbage til København.

”I december ringede det så en dag på døren. Det var et ægtepar, som havde kigget på vores hus tre år tidligere, hvor vi havde haft det til salg hos en ejendomsmægler. Dengang fik de imidlertid ikke solgt deres eget hus, og derfor havde de ikke mulighed for at købe vores hus”, fortæller J. Hansen til www.boligsiden.dk.

Det lykkedes imidlertid heller ikke for J. Hansen og hendes mand at sælge deres hus, så efter at have prøvet markedet af i nogle måneder, pillede de huset af og opgav sådan set at sælge det. Indtil førnævnte ægtepar pludselig i december henvendte sig personligt og spurgte, om huset stadig var til salg.

Nyt hus alligevel ikke det rigtige

”Så vi slog til og måtte med det samme se os om efter noget nyt i København. Her faldt vi over et halvt dobbelthus i Vanløse, som vi overtog i marts måned. Men efter vi havde boet her et par måneder, besluttede vi for at sælge huset igen.”

Ifølge J.Hansen var huset i Grøndalskvarteret i Vanløse imidlertid ikke lige det rigtige for familien, som i mellemtiden var blevet forøget fra tre til fire, idet hun kort forinden var nedkommet med familiens barn nummer to.

”Det er et dejligt hus, men det er tre etager, og grundplanet er kun 54 kvm, så det er for meget op og ned ad trapper”, fortæller hun.

I juli røg huset derfor til salg hos Estate Mæglerne i Vanløse – samme mægler, som familien havde købt huset igennem fire måneder tidligere.

Sparede på tilstandsrapporten

”Huset blev solgt i sidste uge af august til en familie, som også havde været ude at kigge på det, dengang vi købte det. Så det er gået stærkt.”

Familien har så lidt et lillebitte tab på de fire måneders ejerskab af huset i Vanløse. Det blev købt for 3.750.000 kr. i marts og solgt for 150.000 kr. mindre.

”Men det tager vi ikke så tungt og det opvejes lidt af, at vi kunne benytte tilstandsrapporten fra tidligere”, siger J. Hansen.

Skal være ude om 14 dage, men har ikke fundet ny bolig

Den 30. september skal familien så være ude af huset i Vanløse, men selv om der kun er omkring 14 dage til, har familien endnu ikke helt fundet noget nyt at bo i. Alligevel er der ikke tegn til panik.

”Vi pusler med to ideer. Enten bliver det en lejelejlighed, hvor vi lige kan trække vejret og sondere markedet, men det er jo ikke så nemt at finde sådan en for tiden. Ellers har vi kig på et hus i Lyngby, som vi ved har stået til salg tidligere – vi har faktisk allerede talt med ejeren af huset, som gerne vil sælge til os”, slutter J. Hansen.

Ringen sluttet

Og med den manøvre er ringen i sandhed sluttet, for så køber familien det nye hus på fuldstændig samme måde, som de solgte huset i Roskilde. Og så er flyttetilværelsen på boligmarkedet slut. Ellers ringer familien om et halvt år igen og fortæller, at de nu har fundet et nyt hus til familien?