Afstemning: Sætter du det udendørs julelys op på din bolig i år?

Påvirker de stigende elpriser den udendørs julebelysning, som vi normalt ser i december? Deltag i Boligsidens afstemning her og giv din mening til kende.

Vi nærmer os juletid med hastige skridt. Og det plejer at betyde, at vi samtidig kan se frem til en måned, hvor farverige, kulørte lamper lyser op i mørket i takt med, at de danske boligejere sætter deres udendørs julebelysning op.

Men det er ikke sikkert, at vi kommer til at opleve det samme lysshow i år, som vi plejer.

De kraftigt stigende elpriser betyder nemlig, at flere boligejere formentlig vil spare dele eller hele den udendørs julebelysning væk.

Beslutningen er allerede truffet flere steder i det offentlige rum. Således har for eksempel Hotel D´Angleterre i København og Salling i Aarhus og Aalborg meldt ud, at man ikke vil opleve deres traditionelle julebelysning på deres facader i år.

Samtidig planlægger flere handelsstandsforeninger rundt omkring i landet at gå i nogenlunde samme spor ved at skrue ned for årets julebelysning.

Men hvordan kommer det til at se ud på landets villaveje i år?

Planlægger boligejerne også at skrue ned for belysningen i decembermørket, eller vil der fortsat være blinkende julelys i de private hjem?

Det vil vi gerne vide, og derfor håber vi, at du vil deltage i vores afstemning. Det tager under ét minut at være med, og du kan deltage lige her:

Find mere om