Villa med værksted

Foto: Boligsiden

Til gør-det-selv-manden eller –kvinden, til hobbysnedkeren eller til dem, der elsker at rode med cykler og værktøj. Boligsiden.dk har fundet fem villaer, hvor værkstedet er noget særligt.

Når boligjagten sætter ind, bliver det pludselig klart, hvad det er, vi vægter højest. For nogle er det det et lækkert køkken, for andre er det vigtigt, at der er mere end ét badeværelse. Og så er der dem, hvor værkstedet er den afgørende faktor. Til alle dem med hænderne skruet rigtigt på, er der godt nyt: Ikke bare har knap 10.000 af de godt 36.000 villaer, der er til salg, et værksted. Den gennemsnitlige udbudspris for villaerne med værksted ligger 14 procent lavere end for villaer i gennemsnit.

Har villaen værksted, er der mest at spare i region Hovedstaden, hvor udbudsprisen falder med 19 procent. I Region Syddanmark falder den kun seks procent. I alle regioner ligger andelen af villaer med værksted på mellem 20 og 29 procent af det samlede udbud.

Vil man ikke lade sig nøje med et værksted, men vil man have et særligt lækkert værksted, bliver opgaven sværere. Kun 19 af de villaer, der er udbudt til salg, har et værksted, som bliver beskrevet som lækkert, og prisen begynder at stige. Nu er det Syddanmark, der er dyrest, og de fem villaer med særligt lækre værksteder bliver her udbudt for 44 procent mere end gennemsnittet for villaerne i regionen. Til gengæld er der stadig penge at spare i Region Hovedstaden, hvor de lækre værksteder i gennemsnit har udbudspriser, der ligger 17 procent under gennemsnittet.

Vil du finde det bedste sted til dig og din værktøjskasse, er der tre gode bud her.

3 lækre værksteder
Glatvedvej 76, 8444 Balle

Her er der godt med plads. Boligen har 206 totalrenoverede kvadratmeter, og dertil kommer 110 kvadratmeter renoveret udhus, der er indrettet med viktualierum, dobbelt carport og et super lækkert værksted. Her vil hele familien med garanti blive tilfreds. Udbudspris: 1.395.000 kr.

Højgårdsvænget 4, 8600 Silkeborg

159 kvadratmeter bolig og dertil 83 kvadratmeter dobbelt garage og værksted. Garagen har elporte og plads til to biler, og i værkstedet er der fastmonterede skabe og plads til cykler. Garagen er opført i 2009 i samme stil som huset og har bl.a. glaseret tegltag. Et værksted og en garage for den kvalitetsbevidste køber. Udbudspris: 2.845.000 kr.

Bøgevang 1, 2660 Brøndby Strand

Her er et super lækkert gennemrenoveret hus på 143 kvadratmeter. På grunden er der både et lækkert værksted og udhus, hvor hobbysnedkeren eller cykelentusiasten kan få mange timer til at gå. Udbudspris: 3.295.000 kr.