Valentinsdag: Disse boliger har stjålet flest hjerter

Foto: Boligsiden.

Blandt boligerne på Boligsiden.dk er der nogle, der får ekstra mange hjerter til at banke hos de boligsøgende. Se her, hvilke huse og lejligheder flest brugere har tabt deres hjerte til.

Hvis du nogensinde har været på boligjagt, kender du sikkert følelsen af at forelske dig i et helt særligt charmerende hus eller blive tiltrukket af en ekstra lækker lejlighed. I anledningen af Valentinsdag har Boligsiden.dk undersøgt, hvilke boliger flest brugere på Boligsiden.dk har tabt deres hjerte til.

Når brugerne søger bolig på siden, kan de give en bolig et hjerte og således gemme den på en personlig huskeliste. Og kaster man et blik på top fem over de boliger, der har stjålet flest hjerter, er der en gennemgående tendens.

Villaer er mest populære

Det er villaerne, der dominerer listen, og særligt huse beliggende i omegnen af København er i høj kurs. Øverst på listen er villaen Ketilstorp Alle 21 i Hvidovre vest for København. Og den er ganske repræsentativ for de øvrige huse i toppen.

”Huset i Hvidovre er hverken overdådigt eller fuldstændig unikt, når vi ser på det omkringliggende marked. Men der er tale om et gennemrenoveret, familievenligt hus i cykelafstand til København. Vel at mærke til en pæn pris for området, og det er populært,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk, og fortsætter:

”Alle villaerne i top fem ligger netop godt i forhold til byen, og de er alle udbudt til under fem millioner kroner. Der er rigtig mange småbørnsfamilier inde i København, der søger ud for at få mere plads og en have som børnene kan lege i, og sidder de i en ejerlejlighed, giver det et godt afsæt i forhold til at købe et hus i den prisklasse, vi ser blandt boligerne på listen.”

Udvider man listen, er samme tendens gældende i Aarhusområdet. Udover Bushøjvænget 190 i Højbjerg, der indtager tredjepladsen over boliger med flest hjerter, sniger også villaerne Tousvej 55 i Åbyhøj og Ravnholtvej 113 i Mårslet sig med i top 10.

Top 5: Boliger med flest hjerter:

BoligtypeAdressePostnummerAntal hjerter
VillaKetilstorp Alle 212650 Hvidovre98
VillaErik Bøghs Alle 172860 Søborg88
VillaBushøjvænget 1908270 Højbjerg85
VillaGyldendalsvej 82800 Kongens Lyngby80
VillaSkråningen 172700 Brønshøj77

(Opgørelsen viser boliger med flest hjertemarkeringer blandt brugerne på Boligsiden.dk. En hjertemarkering placerer boligen på en personlig huskeliste tilknyttet en brugerprofil. Data er trukket 8. februar 2018. Kilde: Boligsiden.dk)

Find mere om