Vælg mellem syv villaer til under 4 mio. kr. på Strandvejen

Der er fortsat noget at vælge imellem for almindelige danskere, der drømmer om villa på Strandvejen nord for København, og som ikke lige har vundet i Lotto.

For et halvt år siden viste Boligsiden vej til otte villaer på Strandvejen, som kan betales af mage gennemsnitsdanskere. Villaerne kostede under 4 mio. kr., og nu guider vi igen til enfamiliehuse i den priskategori.

Lige nu er der syv af slagsen til salg på den mondæne Strandvejen. De ligger alle i Charlottenlund og priserne varierer fra knap 2,2 til lige i underkanten af fire millioner.

Dyrest er Strandvejen 301 A. Det er et af de traditionelle ’Skovserhuse’ på 60 kvm. Huset var også med i Boligsidens ’Strandvejs-guide’ for et halvt år siden, og det har nu stået til salg i små to år. Sidst var prisen reduceret med 11 pct. til 3.985.000 kr. – og den står her seks måneder siden fortsat ved magt.

Sælger venter sandsynligvis på den rette køber, der vil give sin højre arm for et ’Skovserhus’. Men er pladsen for trang, så får man dobbelt så meget plads hos naboen i 289A, som også er til salg. Og prisen er lavere, nemlig 3.850.000 kr. Læg dertil udsigten over Øresund!

Duft af tjære og tovværk

SKAL det være ’Skovserhus’ i den mindre ende, kan man med fordel rette snuden mod København og gå ned til Strandvejen 283. Her koster det moderne istandsatte hus, der nås via en sti fra vejen, på 60 kvm. 3.495.000 kr.

Lidt længere mod København, i nummer 256 E, får man to kvadratmeter mere, og slipper en anelse billigere. Her får man ikke bare havduft, men også lugten af tjære og tovværk, for huset ligger i den gamle fiskerby i Skovshoved. 3.435.000 kr. koster herligheden.

Ligeledes i Skovshoved og ligeledes på 62 kvm. får man dette gennemrenoverede ’Skovserhus’ for 2.795.000 kr.

Plads til fiskegarnet

’Festen’ fortsætter i nummer 242B. For 100.000 kr. mindre får man 66 kvm. og en såkaldt stejleplads, hvor fiskegarnet kan tørre i solen, når man har været ude på sundet og hente sin fangst.

Vi slutter rundturen for denne gang med det for tiden billigste hus på Strandvejen. Det ligger i nummer 289C og koster 2.195.000 kr. Med til historien hører så også, at det er guidens mindste bolig med sine kun 45 kvm. og ifølge mæglerens præsentation trænger til en kærlig hånd.

Med en enkelt undtagelse er der altså tale om små huse, men er man en lille familie, kan det godt lade sig gøre at bo på landets fornemste vej for under 4 mio. kr. Og så skal man nok ikke spekulere så meget over kvadratmeterprisen, som i denne guide for de fleste huses vedkommende ligger på 50-60.000 kr.

Find mere om