Uhygge på boligmarkedet: 10 huse med skræmmende høje priser

Murermestervilla

Foto: Boligsiden

I dag er børn landet over klædt ud som monstre, zombier og spøgelser i anledningen af Halloween. På Boligsiden.dk er vi hoppet med på den uhyggelige bølge og præsenterer her husmarkedets mest skræmmende boligpriser.

Rigtig mange danskere har udskårne græskar med lys i stående på trappen, og nogle huse er sågar dækket af kunstigt spindelvæv og skeletter, der danser lystigt i vinden. I dag er det halloween – højtiden for uhygge, hvor små spøgelser og zombier banker på din dør for at samle godter, så deres forældre kan slippe for at købe fredagsslik resten af året.

På Boligsiden.dk vil vi ikke stå tilbage for de børn, der på ægte amerikansk manér går på ’trick or treat’ i deres nabolag. Vi er derfor trukket i vores mest uhyggelige udklædning og har banket døren ind til alle udbudte villaer og fundet 10 af de absolut mest skræmmende – hvis vi alene ser på prisen.

”Der er et par håndfulde huse til salg lige nu, der har uhyggeligt høje kvadratmeterpriser på seks cifre. Det er langtfra sikkert, at de alle har pyntet op til halloween-uhygge, men prisen alene vil skræmme de mest almindelige købere væk, mens dem der er til liebhaveri, lækre detaljer og god beliggenhed måske ligefrem bliver tiltrukket af den skræmmende høje pris,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

De 10 huse vi har valgt ud har alle kvadratmeterpriser på over 100.000 kroner. Til sammenligning ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris for hele landet på omkring 14.000 kroner.

Hav en god halloween!

Uhhhhhhhhh! 10 huse med uhyggeligt høje kvadratmeterpriser:

Boligerne er ikke længere til salg!

Find mere om