Tre eksklusive miniputsommerhuse

Foto: Boligsiden

Du behøver ikke at gå på kompromis med det luksuriøse, selvom sommerhuset ikke er større end en lille studielejlighed. Tag med på tur i tre små, eksklusive sommerhuse, der netop nu er til salg på Boligsiden.dk.

Når vi skal i sommerhus, gør det ikke noget, vi bor lidt tæt – det er bare hyggeligt. Men det gør heller ikke noget, at sommerhuset er toplækkert. Og den kombination findes på boligmarkedet, hvor du kan finde skønne miniputsommerhuse til salg netop nu.

Er du interesseret i et lille, overskueligt sommerhus, er du ikke den eneste. En opgørelse fra Boligsiden.dk viser, at netop de små sommerhuse går som varmt brød.

”Små sommerhuse er eftertragtede. Sommerhuse på under 24 kvadratmeter er dem, der sælges hurtigst, men det er helt generelt, at salgstiden stiger i takt med antallet af kvadratmeter i sommerhuset”, siger Birgit Datez, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

En opgørelse over det seneste år viser, at sommerhuse på under 24 kvadratmeter i gennemsnit blev solgt på 172 dage, men sommerhuse, der kom op i størrelsen 25-49 kvadratmeter, i gennemsnit lå til salg i 264 dage, og salgstiden steg, for hver gang sommerhuset gik op i størrelse. Var sommerhuset over 150 kvadratmeter, kom salgstiden helt op på 343 dage.

Tre eksklusive miniputsommerhuse

Er du i tvivl om, du får plads nok, hvis du vælger et sommerhus på 25-35 kvadratmeter? Se disse tre vidt forskellige eksempler på små sommerhuse, hvor rummene er godt udnyttet, og hvor pladsen ikke syner trang.

Strandvejen 113, 3070 Snekkersten 

Unik, lille strandvejssommerhus i tre plan. Her er der 23 kvadratmeter plus en kælder, der til sammen giver dig ca. 54 kvadratmeter. Sommerhuset er totalt istandsat, og giver dig ren sommerhusluksus med fabelagtig havudsigt. Sommerhuset ligger niveauforskudt fra Strandvejen og direkte ud til sandstrand og Øresund. Du får din egen badebro og terrassen ligger helt ud til vandet, så du næsten kan have terrassebordet stående i strandkanten. Udbudspris: 4.195.000 kr.

Lungskilde 18, 4736 Karrebæksminde 

Fem minutter gang fra en af Danmarks bedste strande finder du denne lille perle på 28 kvadratmeter. Huset er fra 1960, men er ombygget og renoveret fra kælder til kvist. Det står nu indflytningsklart og er komplet møbleret ude og inde. Du skal bare overtage nøglerne, og så kan du glæde dig til sommer og til dagene i denne lille lækkerbisken. Udbudspris: 695.000 kr.

Grøndalsvej 37, 9881 Bindslev 

En absolut naturperle for den kræsne køber. Her er du placeret midt i klitterne ved Tversted Strand på en over 4.000 kvadratmeter stor grund. Der er 180 grades panoramaudsigt ud over Vesterhavet og klitlandskabet, hvor træhuset passer smukt ind. De 35 kvadratmeter, du finder inden døre, er indrettet enkelt i lyst træ. Her er et hus, hvor du finder du ro. Udbudspris: 3.400.000 kr.

Find mere om