Top 5: Dyreste villaer på under 100 dage

Huspriser

Foto: Boligsiden

Hvad topper netop nu? Boligsiden.dk har kigget på de dyreste villaer, der har været til salg i under 100 dage.

Stram funkisvilla eller stort herskabspalæ i nybarok stil? Har du 30 eller flere millioner på kontoen, er der et vidt spænd i de spændende boliger, du kan erhverve dig. Blandt de villaer, der har en nuværende liggetid på under 100 dage, ligger de dyreste alle i København eller omegnen. Villaerne placerer sig i store træk på kystlinjen fra Svanemøllen til Rungsted.

”Whiskybæltekysten hører til de dyreste i landet, og man behøver ikke at have adresse på Strandvejen, før priserne ryger op. Beliggenheden tæt på vandet, tæt på København og tæt på skoven i form af Dyrehaven giver en cocktail af elementer, der skruer prisen op”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Top 5 dyreste villaer med aktuel liggetid på under 100 dage

5. Folehavevej 145, 2960 Rungsted Kyst 

Den billigste af de 5 boliger på listen her er udbudt for 30 millioner kroner. Her er der en imponerende indkørsel op til hovedhuset, der er i engelsk cottage-stil.  Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og er omkranset af store træer. En absolut præsentabel ejendom. Udbudspris: 30.000.000 kr.

4. Vedbæk Strandvej 338, 2950 Vedbæk 

Her er der havudsigt for alle pengene. Ejendommen ligger på en pynt, hvorfra du får et perfekt vue ud over Øresund. Store panoramavinduer udnytter den perfekte placering og giver dig meget udsigt for pengene. Og udenfor er der masser af muligheder for at placere borde, stole og solbænke dér, hvor du synes, udsigten er allerbedst. Fra huset er der sti ned ad skrænten til helt ny badebro. Udbudspris: 32.000.000 kr.

3. Svanemøllevej 17, 2100 København Ø 

Kæmpestort herskabspalæ i nybarok stil for dig, der for alvor skal have en ejendom, der imponerer. Her er der store, svungne trapper, bibliotek, havestuer med marmorgulv, overdækket søjlegang og  meget mere. Hele herligheden kan blive din for en udbudspris på: 32.000.000 kr.

2. Klampenborgvej 37, 2930 Klampenborg 

Ikonisk funkisvilla, der er tegnet og opført af Arne Jacobsen i 1932 og efterfølgende restaureret. Huset indgår efter sigende i bogen ”The Iconic House” over de 100 største arkitektoniske mesterværker siden år 1900. Har Jacobsen dit hjerte, må du eje ejendommen her, der også byder på egen tennisbane og swimmingpool. Udbudspris: 55.000.000 kr.

1. A.N. Hansens Alle 38, 2900 Hellerup 

Den dyreste villa på listen her, holder sig kun lige akkurat under de magiske 100 dages liggetid. Men det gør den ikke mindre interessant. Her får du også en perfekt øresundsudsigt, men dertil hører en fuldstændig fantastisk bolig, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst i form af materialer og stilvalg. Har du pengene, kommer du ikke til at fortryde dette køb. Udbudspris: 68.000.000 kr.