Top 5: Bolig med egen fodboldbane

Foto: Boligsiden

Fodbold-VM er gået i gang, og selvom foldboldfeberen raser verden over, kan det for nogle være svært at få nok. Boligsiden.dk anbefaler, at du går linen ud og får en bolig med egen fodboldbane. Vi har fundet fem, der er til salg netop nu.

Der er bold og Brasilien på manges hjerner fra nu og de næste mange uger frem. Mens kampene udspilles på grønsværen i Sydamerika, kæmpes der herhjemme om de bedste pladser i sofaen foran fjerneren. Men er du fuldblodsfodboldtosse kan du ikke nøjes med at se på fodbold. Du spiller selv og skal selvfølgelig have din egen bane, så du altid lige kan trille bold, når det passer dig.

Fem boliger med egen fodboldbane

Æblehaven 30, 3400 Hillerød

I Æblehaven ligge der et indbydende, arkitekttegnet og nymalet hus med nye gulve. Og huset er da ganske fint, men det vigtigste er den fælles fodboldbane, der ligger på den stille villavej. Kan kan store og små fodbolddrenge og –piger give den gas både under og efter VM. Udbudspris: 3.350.000 kr.

Strandbakken 140, 4400 Kalundborg 

Denne store villa ligger skønt i gå-afstand fra både skov og strand. Grunden er på 2.186 kvadratmeter og her har en fodboldglad familie – eller en forudseende havearkitekt – anlagt haven med en stor rektangulær græsplane, der fungerer perfekt som foldboldbane. Her har du 100 procent ejerskab over banen og styrer selv kampene. Udbudspris: 1.995.000 kr.

Grimstrup Hovedgade 31E, 6818 Årre

Liebhaveri for den kræsne – og fodboldglade – køber. Grunden er på 5.600 kvadratmeter og rummer ikke bare en fodboldbane men også legeplads, bålplads og hyggekroge. Her er der plads nok, så de knap så fodboldtossede også kan være der og nyde de smukke omgivelser, mens kampen står på. Udbudspris: 2.995.000 kr.

Naundrupvej 28, 9632 Møldrup

Stor landejendom med masser af plads både inde men især ude. Her får du over 56.000 kvadratmeter grund, hvor en del af den er udlagt til egen fodboldbane. Hele herligheden er udbudt til salg for 1.695.000 kr.

Østervej 14, 9881 Bindslev

Dette sommerhus kan købes i kombination med en af de ovenstående villaer. Så kan du nemlig fortsætte foldboldfeberen, når du tager familien i sommerhus. Her er der egen fodboldbane, så de utrættelige fodboldben kan træne igennem hele sommeren. Udbudspris: 1.895.000 kr.

Boligsiden.dk ønsker alle et rigtig godt fodbold-VM!