Top 10: Største landejendomme

Vild med plads? De største landejendomme, der er til salg netop nu på Boligsiden.dk, er et overflødighedshorn af smukke kvadratmeter placeret i naturskønne områder. Kom med på tur i de største landejendomme, der ikke er mindre end 600 kvadratmeter.

Drømmen om plads, får mange til at flytte fra lejligheder i byen og ud i parcelhuse i forstaden. Men for nogle er det ikke nok at få 100 eller endda 200 kvadratmeter klemt inde blandt ligusterhække og overdækkede carporte. Hører du til dem, der drømmer om rigtig meget plads, skal du længere ud på landet. Her er der til gengæld alt, hvad hjertet kan begære af kvadratmeter, smuk natur og landlig idyl.

”Det er nemt at glemme, at man kan søge efter andet end villaer, når man er på jagt efter et hus. De boliger, der er til salg som ”Landejendomme”, er ikke alle kæmpestore, og her er mulighed for at finde et spændende alternativ til ligusterhækken og parcelhuskvarteret”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Landejendommene er også et helt oplagt valg, hvis du er på jagt efter en ejendom, hvor I kan bo flere familier sammen, hvor der skal være plads til erhverv, eller hvis du fx går med en drøm om at starte din egen Bed & Breakfast.