Top 10: Øernes dyreste ejendomme

Foto: Boligsiden.

På øerne ligger små samfund omgivet af vand. Her finder vi dyre, velholdte ejendomme til dem, der ønsker sig et luksuseksil. Boligsiden.dk har sat fokus på de dyreste ejendomme på 10 af Danmarks øer.

Er ø-livet noget for dig, og har du pengepungen i orden, er der storslåede ejendomme at finde på nogle af Danmarks mindre øer. På listen kæmper velholdte boliger med fantastisk placering ud til vandet med et gods på Langeland, et spa-sommerhus på Rømø, og et sommerhus med eget æblehus på Fejø.

”De mindre, danske øer har rigtig meget at byde på. Der er ofte fantastiske naturoplevelser, fordi vandet altid er i nærheden, og der er tit et særdeles rigt fugleliv. Man kan få rigtig meget for pengene på øerne, men boligerne her på listen må dog siges at høre til i den absolut dyre ende”, siger Birgit Datez, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Der er ingen rene foræringer her på listen, hvor langt størstedelen er liebhaverboliger i de bedste materialer og med en fabelagtig beliggenhed. Drøm dig væk til en af de danskes øer. Vi starter på Samsø.

Dyreste på Samsø

Strandvejen 9A, 8305 Samsø

Velholdt strandvilla med tilhørende separat gæstehus, der kan udlejes. 3 terrasser, muret solkrog og den skønneste udsigt ud over vandet. Udbudspris: 4.295.000 kr.

Dyrest på Læsø

Dommergårdsvej 3, 9940 Læsø

Lystejendom med masser af plads til både mennesker og dyr på de 2 hektar. Arkitekttegnet stuehus med gulvklinker, der er hjembragt fra Frankrig, frie bjælker i loftet og stor mahognitrappe til førstesalen. Dét og meget mere får du for en udbudspris på: 4.300.000 kr.

Dyrest på Langeland

Skrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing

Skrøbelev Gods er til salg og det er endda netop sat en million kroner ned i pris. Her får du alt, hvad den kan trække med guldbelagte smedejernsport, gildesal, vinkælder, jagtstue og meget andet i ren liebhaverstil. Udbudspris: 18.900.000 kr.

Dyrest på Ærø

Øster Bregningemark 15, 5970 Ærøskøbing

Meget flot og indbydende ejendom med panoramaudsigt ud over vandet og Ærø Naturpark. Faktisk får du hele to huse her og en frodig, velanlagt have med blomster og hyggekroge. Her er starten på et fantastisk ø-liv. Udbudspris: 6.200.000 kr.

Dyrest på Fejø

Gl. Smedievej 9, 4944 Fejø

Den dyreste ejendom, der er til salg på Fejø netop nu, er dette fritidshus: Et smukt, velholdt træhus, der er fuldt renoveret i 2010. Her er der sol, lystbådehavn og fugleliv og frem for alt ro og hygge. En have på 11.578 kvadratmeter sikrer dig en årlig høst af Fejø-frugt, og du får en 115 kvadratmeter bolig, carport og separat æblehus. Udbudspris: 2.500.000 kr.

Dyrest på Anholt

Nordstrandvej 3, 8592 Anholt

Velholdt og superisoleret villa med gulvvarme i hele huset. To terrasser og stor indhegnet grund med havudsigt på skråningen. Listens næstbilligste. Udbudspris: 1.685.000 kr.

Dyrest på Bogø

Vesterskovvej 47, 4793 Bogø

Stor, stråtækt lystejendom med privat strand. Her kan du leve drømmen om ø-idyl helt ud i denne helt moderniserede landvilla. Flotte udsigter i de fleste rum hvor du kan nyde synet af skibene, der glider forbi. Udbudspris: 6.500.000 kr.

Dyrest på Fanø

Sønderklit 9B, 6720 Fanø

Kæmpestor Vesterhavssommerhus med den hvideste sandstrand få meter fra døren. Et nymoderniseret hus med fantastisk havudsigt, og hvor huset selv ligger privat og tilbagetrukket. Sand, vand og masser af lys kan blive dit i denne drøm af et sommerhus. Udbudspris: 9.975.000 kr.

Dyrest på Rømø

Juvrevej 45, 6792 Rømø

Hele 250 kvadratmeter sommerhus får du på Rømø. Her er der pool-afdeling med swimmingpool, spa og sauna, og huset er indrettet med to separate soveafdelinger. Huset er fra 2012, har loft til kip mange steder. Udbudspris: 4.595.000 kr.

Dyrest på Femø

Lyngvej 5, 4930 Femø

På Femø ligger listens billigste hus, der dog er det dyreste, der er til salg på Femø netop nu. Her er der tale om et sommerhus i første række til vandet. Et lyst træhus på en stor grund hvor der også er to små udhuse, der kan bruges som gæstehuse. En kæmpe træterrasse giver plads til alle, når naturen skal nydes. Udbudspris: 1.395.000 kr.