Top 10: Her er landets mest populære sommerhuse

Foto: Boligsiden

Danmarks mest populære sommerhus, der er til salg, er beliggende i Børkop mellem Vejle og Fredericia. Se huset og resten af top 10 her.

Der er lige nu omkring 12.500 sommerhuse til salg i Danmark, men det er ikke alle, der trækker lige meget opmærksomhed blandt de boligsøgende. Der er dog ét sommerhus, der har fået brugerne af Boligsiden.dk til at klikke særligt mange gange videre til ejendomsmægleren, viser en ny opgørelse.

Sommerhuset, der har fanget flest besøgendes interesse med over 16.000 klik videre til mægleren, ligger i jyske Børkop. Det gælder helt præcist adressen Hjortedalsvej 12.

Og hvad skal der så til for at indtage førstepladsen på listen over de mest populære sommerhuse i udbud? Åbenbart hverken mange kvadratmeter, spabad, havudsigt eller andre ekstravagante forhold. Sommerhuset er simpelt med to værelser, badeværelse og køkkenalrum fordelt på 55 kvadratmeter. Til gengæld er der blot 300 meter til stranden, og så får du et totalrenoveret sommerhus til en pris på 695.000 kroner.

”Når vi laver opgørelser over de mest sete boliger på Boligsiden.dk, er der tre faktorer, der påvirker listen. De særligt dyre boliger er fascinerende at få lov til at kigge ind i, fordi der er tale om boliger, som de færreste kommer i nærheden af, mens de billigste lugter af potentielt gode kup, og det har en rigtig stor appel. Og så er der de boliger, hvor pris og beliggenhed går op i en højere enhed,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Sommerhuset i Børkop tilhører sidstnævnte kategori, og det er tilfældet for mange af boligerne i top 10, som du kan se herunder.

De 10 mest klikkede sommerhuse i udbud:

Boligerne er ikke længere til salg!

(Ovenstående liste viser de sommerhuse i udbud, der har genereret flest klik fra Boligsiden.dk til ejendomsmæglerne. Kilde: Boligsiden.dk)

Find mere om