Tag hesten med i sommerhus

Foto: Boligsiden.

Undgå at sætte hesten på standby i ferien: Tag den med i sommerhus. Boligsiden.dk har fundet 5 hesteegnede sommerhuse, hvor der ikke bare er plads til hesten men også til familie, venner og overnattende gæster.

Har man hest, kan ferie både være afslappende og lige en anelse stressende. Nogen skal passe den, mens man er væk, og man får ikke redet det, man gerne ville. At købe sommerhus som hesteejer er ikke altid tillokkende. Tanken om at være væk weekend efter weekend holder ofte ikke.

Heldigvis findes der overalt i Danmark huse med sommerhusstatus, hvor der er plads til heste. Det er ikke klassiske sommerhuse, men større ejendomme hvor der er plads til ikke bare hesten men også den store familie og overnattende gæster. Se 5 af de hesteegnede sommerhuse nedenfor.

Jørgensvej 16, 3210 Vejby   

Idyllisk, hyggelig og velholdt landejendom med sommerhusstatus. Her er der tilhørende staldbygning med tre hestebokse, og til ejendommen hører små 6 hektar jord, der er opdelt i to indhegnede folde. En virkelig smuk ejendom og bolig, som du vil have svært ved at holde dig fra, hvis du kun skal bruge den som sommerhus. Tag hesten(e) med og nyd dine fridage. Udbudspris: 2.495.000 kr.

Trudslevvej 69, 9480 Løkken 

Ikke langt fra det klassiske sommerhusmiljø i Løkken ligger denne lystejendom. Med 2500 meter til Vesterhavet og 4000 meter til Løkken by får du alt det, du kan ønske dig som sommergæst. Ejendommen er løbende renoveret og i god stand, og der er to mindre hestebokse, der skulle være i god højde. Fantastisk naturgrund på 2,4 hektar, hvor du kan have ponyerne gående. Skøn naturidyl i Nordjylland. Udbudspris: 1.995.000 kr.

Kandestedvej 201, 9990 Skagen 

Indrømmet. Det her er ikke et sommerhus for hvem som helst. Med det eksklusive sommerhuspostnummer 9990 Skagen er scenen allerede sat, og her finder du da også en stor, nybygget bjælkeejendom. Her er der ikke blot stald, men også dressurbane, så du kan træne, som du ønsker. Beliggende midt i Nordjyllands skønneste natur, får du næsten ikke en bedre placering, hvis du også vil nyde naturen fra hesteryg. Udbudspris: 9.800.000 kr.

Sigfred Jensens Vej 28, 6960 Hvide Sande

Her er også et ”rigtigt sommerhusmiljø”. Hvert år valfarter sommergæster til Hvide Sande for at nyde godt af de fantastiske badestrande og det fabelagtige sommermiljø. Her finder du denne liebhaverejendom, der er placeret i naturskønt område med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Og så har du to hestebokse til rådighed. Udbudspris: 3.695.000 kr.

Vesterby Mark 10, 5900 Rudkøbing 

Skøn ejendom syd for Rudkøbing på Langland. Skulle du have glemt det, er Langeland forbundet med bro, så du uden problemer kan køre traileren derover, uden at skulle sejle med den firbenede. Her ligger en hyggelig, lys og indflytningsklar heste/jagtejendom med to hestebokse og indhegnede folde, der også kan laves til løsdrift. Flot ejendom til virkelig god pris. Udbudspris: 1.135.000 kr.