Sommerklar: Se 10 boliger til salg med plads til at lave mad i det fri

I ejerlejligheden her på Weidekampsgade 47, 2.1, 2300 København S har du mulighed for at lave mad i det fri på de lune sommeraftener. Foto: Lilienhoff.

Sommeren nærmer sig, og med sommersæsonen følger også lune aftener og udendørs måltider. Vil du undgå traveturen til og fra køkkenet, kan du her finde boliger til salg, der også byder på et udekøkken med plads til at kokkerere i det fri.

Udsigten til sommeraftener under sydens sol er noget tåget i øjeblikket, hvor corona stadig sætter en stopper for mange rejseplaner.

Med andre ord venter der mange sommeraftener på egen adresse for de danske familier. Men det kan til gengæld også blive til en del hyggelige timer på terrassen.

For selvom det danske sommervejr svinger i kvalitet, begynder flere og flere at indrette ikke bare deres bolig, men også deres udearealer efter forholdene. Overdækkede loungemiljøer vinder indpas, ligesom den klassiske kuglegrill i mange tilfælde er overgået af deciderede udekøkkener.

Er du typen, der kan lide først at fange din egen fisk for derefter at gøre den klar og tilberede den under åben himmel, er en bolig med udekøkken derfor et oplagt valg for dig. Og den slags er der flere af på det danske boligmarked. Både i form af huse, ejerlejligheder og selvfølgelig sommerhuse.

Boligsiden har her fundet 10 boliger til salg, hvor du ikke kun får de indvendige kvadratmeter, men også et udekøkken klar til brug, med i købet.

Se boligen på Weidekampsgade 47, 2. 1, 2300 København S

Se boligen på Engumvej 17, 7120 Vejle Øst

Se boligen på Stubberupvej 22, 4800 Nykøbing F

Se boligen på Kongsvad Møllevej 11, 9500 Hobro

Se boligen på Skelvej 39, 3300 Frederiksværk

Se boligen på Lindholmvej 1, 8680 Ry

Se boligen på Algade 174, 9700 Brønderslev

Se boligen på Hyldebærvej 13, 4760 Vordingborg

Se boligen på Parasolhatten 6, 9260 Gistrup

Find mere om