Sommerhusliv i Tisvildeleje

Foto: Boligsiden

Tisvildeleje rangerer højt for de unge og hippe, men der er også stadig plads til dig, der søger ro og fred tæt på både skov og strand. Boligsiden.dk har taget temperaturen på Den Danske Riviera.

Tisvildeleje er en sommerby i særklasse. Naturen nær Tisvilde Hegn og Kattegat er enestående. Det samme er jetsettets festlige islæt, der gør byen til en magnet for mange unge fra især København, der valfarter til fx Musik i Lejet. Her er noget for enhver smag – adventure race for adrenalin-typerne, golfbaner for de mere tilbagelænede og skønne sandstrande for de soltørstige.

Vil du til Tisvildeleje, skal du kun køre en time i bil fra København, og det gør området særlig attraktivt for de købestærke byboere, der gerne vil sætte pengene i en fritidsbolig, som både kan bruges i ferier og weekender. Men priserne er høje i området, og sommerhusene er i gennemsnit blevet solgt for 33.300 kroner pr. kvadratmeter det seneste år. Men også i Kommunen Gribskov ligger priserne i den pebrede ende.

”Sommerhuspriserne er generelt høje i Gribskov Kommune, der huser Tisvilde, og det afskærer mange fra at købe sommerhus her. Men selvom salgsprisen på et sommerhus i Gribskov steg ganske betydeligt i juni i år, er prisen stadig ikke rekordhøj. Sommerhusene i Gribskov kostede mere både i sommeren 2010 og 2011, end de gør i dag, men der er en vis sandsynlighed for, at priserne i år vil fortsætte med at stige et par måneder endnu og måske ramme tidligere års niveau”, siger kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk, Birgit Daetz.

Ferie for alle på Den Danske Riviera

Den sjællandske nordkyst, også kaldet Den Danske Riviera, er spækket med attraktive områder, der kan besøges, hvis Tisvilde føles for lille. Hornbæk er kendt for flere gode restauranter og shoppingmuligheder, mens de andre ’lejer’, Rågeleje, Gilleleje og Liseleje, byder på mere stilhed og plads på strandene end den højtråbende storebror med fornavnet Tisvilde. For de mere kulturelt interesserede ligger både Fredensborg Slot, Esrum Kloster og Louisiana inden for rækkevidde.

Udpluk af sommerhuse til salg i Tisvildeleje

Bolig med egen strand

Hans Olriks Vej 9B, 3220 Tisvildeleje (billedet øverst)
Første række til Kattegat med direkte adgang til egen strand. Udbudspris 19.800.000 kr.

Stråtækt idyl

Olskærvej 8, 3220 Tisvildeleje
Stråtækt idyl på kæmpe grund i 2. række til havet. Nænsomt renoveret hus fra 1775. Udbudspris 8.450.000 kr.

Tisvilde Hegn i baghaven

Langetravs 6, 3200 Tisvildeleje
Sommerhus ud til fredet område på sydsiden af Tisvilde Hegn og med udsigt over Arresø Udbudspris 7.500.000 kr.

Stor naturgrund

Vieholmgårdsvej 2, 3220 Tisvildeleje
Nyd solen hele dagen fra terrassen eller naturgrund. Tæt på vandet og med nøgle til privat trappe ned til stranden. Udbudspris 2.425.000 kr.

Klassisk træhus

Skolelodden 11, 3220 Tisvildeleje
Klassisk sortmalet træhus på lukket vej. Hyggelig have med frugttræer. Udbudspris 1.745.000 kr.

Find mere om