Sommerhuskup ved vandet

Lev livet med fødderne i vandkanten. Boligsiden.dk har fundet fem billige sommerhuse i vandkanten til priser, der starter ved 275.000 kroner.

Danmarks dyreste sommerhuse ligger alle ved kysten. De palælignende sommerhuse ligger på Nordsjællands kyst og har udbudspriser på op til 29 millioner. Heldigvis er det ikke det eneste sted, du kan få et strandsommerhus, og du kan endda slippe med en brøkdel af prisen.

”I gennemsnit bliver sommerhuse, der ligger under 100 meter fra vandet, udbudt til 29.000 kroner pr. kvadratmeter, og har altså en udbudspris på over to millioner kroner for et sommerhus på 70 kvadratmeter. Men vælger du den rigtige kyststrækning, kan du få sommerhuse til under en halv million kroner”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Her er fem sommerhuse, der alle ligger under 100 meter fra vandet og har en udbudspris på maksimalt 525.000 kroner. Du får ikke et sommerhus i vandkanten i Tisvildeleje eller Blåvand for den pris, men du er tæt på vand og får den helt rigtige sommerhusstemning.

5 gode sommerhuse under 100 meter fra vandet

Den billigste

Strandvejen 185, 4600 Køge

I dette lille sommerhus får du det hele: Placering bare 38 meter fra vandkanten og så tæt på København, at du snildt kan tage på udflugt, hvis du kommer fra en anden del af landet – eller nemt kan bruge huset som getaway, hvis du er travl Københavner. Du får 47 hyggelige kvadratmeter i det lille træhus med sprossede vinduer. Lyst og venligt indenfor med havudsigt.

Afstand til vand: 38 meter

Udbudspris: 275.000 kr.

Tættest på stranden

Bøgebjergvej 86, 5380 Dalby

Med bare 18 meter til vandkanten kommer du ikke tættere på. Her bølger Storebælt lige uden for din dør, og du kan nyde havstemningen i dette superhyggelige træhus, der er lyst og indbydende. Du får en dejlig, afskærmet træterrasse ud mod vandet.

Afstand til vand: 18 meter

Udbudspris: 525.000 kr.

Egen strand og kæmpe grund

Hovedvejen 152, 7790 Thyholm

Virkelig idyllisk og velholdt stråtækket hus med egen strand til Limfjorden. Du får desuden en kæmpestor naturgrund, hvor du kan suge freden til dig.

Afstand til vand: 82 meter

Udbudspris: 425.000 kr.

Lækker badestrand

Rørmosevej 47, 5450 Otterup

Hyggeligt, lille træsommerhus under 100 meter fra havet. Indbyder vejret ikke til en dukkert, kan du nyde dine fridage på den skønne, overdækkede fliseterrasse. Huset er omgivet af høje træer og ligger i hyggeligt sommerhusområde.

Afstand til vand: 92 meter

Udbudspris: 398.000 kr.

Det klassiske mormorsommerhus

Stødby Strandvej 23, 4983 Dannemare

Her er sommerhuset til dig, der vil køre den klassiske mormorstil. Du får et dejligt træhus under 100 meter fra Østersøen og en hyggelig have, hvor du kan læse avis i liggestolen. Har du børn, er det måske interessant, at du kan køre til Lalandia på en halv time.

Afstand til vand: 92 meter

Udbudspris: 395.000 kr.

Bemærk: Boligerne er fundet 24. marts og kan – grundet deres attraktive beliggenhed og pris – efterfølgende være blevet solgt.