Sommerhuse projektsalg

BBR indberetning

Er du til husbåd på Bornholm eller panoramaudsigt over Gl. Skagen? Vi har fundet fem fede fritidsboliger, der sælges som projektsalg.

Sommerhus køb i projekt stadiet giver mulighed for at sætte dit eget præg. Gulv-til-loft vinduer. Duften af nyt træværk. Splinternye køkkenskabe. Energirigtig bebyggelse. Mulighed for at sætte dit helt eget præg. Der kan være uendeligt mange gode grunde til at investere i et helt nyt sommerhus, eller et, der måske endnu ikke er opført. Projektsalg er en god mulighed for den kræsne køber, der gerne vil være den første ejer af matriklen, og som lægger vægt på det vedligeholdelsesvenlige eller -frie sommerhus.

Her finder du de seneste projektsalgs sommerhuse som er sat til salg

”Vi kan se, at projektsalg er attraktivt på markedet for fritidsboliger. Her er den udbudte kvadratmeterpris steget fra 19.600 kroner til 21.000 kroner i løbet af det seneste to år, mens udbudsprisen for almindelige fritidsboliger ikke har ændret sig. Samtidig udbydes der markant færre fritidsbolig-projektsalg hos mæglerne i dag end for 2 år siden, og det har naturligvis også indflydelse på priserne”, siger kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk, Birgit Daetz.

Fem udvalgte fritidshuse i projektsalg

Vi har samlet de fem af de dyreste sommerhus-projektsalg, der har været til salg gennem eller hos mæglerne i Danmark. Her er noget for enhver smag – og lokalitet.

Husbåd på solskinsøen

Vesthavnsvej 50, 3790 Hasle

Lige nu kan du få din helt egen husbåd på havnen i Hasle nord for Rønne. Husbåden har tre solterrasser og 6 sovepladser. Bådens 105 kvadratmeter er indrettet med 5 værelser, køkken/alrum og en trappe op til 1. salen. Nyd det fantastiske lysindfald fra de store vinduespartier og varmen fra brændeovnen.

Udbudspris: 4.500.000 kroner

Eksklusiv havudsigt i Gl. Skagen

Strandklit 58, 9990 Skagen

Drømmer du om havudsigt fra første klitrække, har du her muligheden for at få det. Sommerhuset her er et 1 ½ plans ’kunstnerhus’ i sort træ med panoramaudsigt over Gl. Skagen fra de marhalmsbeklædte klitter. Huset består af åbne opholdsrum, og du har mulighed for selv at indrette 1. salen. Grunden er 760 kvadratmeter.

Udbudspris: 2.995.000 kroner

Unikt arkitekttegnet sommerhus nær Mols Bjerge

Søren Møllersvej 16, Følle, 8410 Rønde

Arkitekterne fra BSAA har fået frit spil, og det ses på sommerhuset på 93 kvadratmeter, der er en klasse for sig selv med fantastiske lysindfald gennem de store vinduespartier. Du kan også nyde udsigten over den smukke natur fra terrassen ud til den 1.200 kvadratmeter store grund. Du får fuld indflydelse på husets inventar og udstyr.

Udbudspris: 2.895.000 kroner.

Skønt træhus nær Søndervig og Vesterhavet

Lodbergsvej 76, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Dette skønne sommerhus af træ bliver indrettet med et stort køkken/alrum i åben forbindelse med spise- og opholdsstue. Huset har tre værelser fordelt på de 100 kvadratmeter og to skønne terrasser. Grunden er 838 kvadratmeter og ligger tæt på Søndervig centrum.

Udbudspris: 2.549.900 kroner.

Smukt hus i fredet natur

Horns Bjerge 46, 6857 Blåvand

120 kvadratmeter hus. 300 kvadratmeter grund.

Få foden inden for i det første af i alt 17 nye huse ved Horns Bjerge, og med Kallesmærsk Hede – et fredet naturområde – som nærmeste nabo. Huset er nyopført, ligger nær Vesterhavet og tæt på en af Danmarks bedste feriebyer. Det er godkendt til helårs- og fritidsbrug.

Udbudspris: 2.495.000 kroner

Find mere om