Sommerhus på toppen af Danmark

Sommerhusene i det allernordligste Danmark er i høj kurs, og der er noget for enhver smag – også i et prisleje, hvor mange købere kan være med.

Selvom Skagen er et populært ferieområde med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på lige over 36.000 kroner, er der også mange ferieboliger til købere med mindre økonomisk råderum.

”Det er stort set altid muligt at købe både billige og dyre sommerboliger i Skagen. Den gennemsnitlige salgspris har det seneste år ligget ca. 200.000 kroner lavere i Skagen, end hvad vi ser i fx Tisvildeleje i Nordsjælland. Der er noget for både den kræsne liebhaver-køber og folk med mindre mondæne boligdrømme”, siger Birgit Daetz der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk

Når det kommer til sommerboliger, har Skagen sin helt egen standard. Her er sommerhuse, der putter sig i de marhalmsbeklædte klitter, klassiske gule huse i centrum og fritidsboliger med udsigt til vandreklitten Råbjerg Mile ved Kandestederne. Om sommeren strømmer turister fra nær og fjern til byen, der byder på et aktivt handelsliv, et bredt udvalg af gode restauranter, levende natteliv og storslået natur. Og hvorfor ikke investere i dit eget sommerhus i stedet for at nøjes med at leje?

Fem forslag til sommerboliger i Skagen

Andel i det klassiske Skagenshus

Kappelborgvej 21D, 9990 Skagen

Hvis du gerne vil have sommerresidens midt i byen, er dette hus et oplagt valg. Køb dig til ¼ af dette 104 kvadratmeter store hus. Udbudspris for andel 695.000 kr.

Skagens dyreste og udsigt til Vesterhavet

Klitrosevej 12, 9990 Skagen 

Den pt. dyreste fritidsbolig i Gl. Skagen. har en forrygende udsigt med sin beliggenhed i klitterne ud mod Vesterhavet. Udbudspris 15 millioner kr.

Beliggenhed nær Grenen

Nordlysvej 3, 9990 Skagen

Hvis du gerne vil bo tæt på Grenen, Det hvide fyr og strandene mod både øst og vest, er dette sommerhus ved Batteriskoven et godt bud. Udbudspris 1.395.000 kr.

Bjælke-idyl i Kandestederne

Slettevej 26, Kandestederne, 9990 Skagen

Skal sommerhuset ligge lidt væk fra Skagens aktive byliv, er denne hytte ved Kandestederne en mulighed. Opført i 2007. Udbudspris 3.050.000 kr.

Hulsig: Tæt på Kattegat

Ferievej 6B, Hulsig, 9990 Skagen 

Syd for Skagen nær østkysten ligger dette klassiske sommerhus midt i naturen og i gå-afstand til en af de bedste badestrande på østkysten. Udbudspris 1.995.000 kr.

Find mere om