Sommerhus helt uforstyrret

Foto: Boligsiden

Helt afsides på store naturgrunde ligger diskrete sommerhuse, hvor du kan være helt dig selv. Her kan du gemme dig væk fra sommerlandets isboder og oppustelige badedyr. Se tre særlige sommerhuse på exceptionelt store grunde, der netop nu er til salg på Boligsiden.dk.

Når sommerhuset står på ønskesedlen, er det oftest det helt traditionelle sommerhus, der trækker. Det er klassiske sommerhuse i træ, der ligger tæt på vandet i kendte sommerhusområder, der er evigt populære, og som mange ønsker at købe. Men en anden sommerhustype er ved at stable en anseelig fanskare på benene. Mange drømmer om ødegårdsstemning og et afsides liggende sommerhus væk fra strandgæster og nære naboer. Det er dog ikke helt uden udfordringer at drømme om ødegården i Danmark.

”Danmark er et lille land, hvor jord er i høj kurs. Grundene ligger tæt – også sommerhusgrundene, og vil man have ødegårdsstemning, må man gå efter store grunde med masser af beplantning, der kan skærme af. Så kan man skabe fornemmelsen af at være helt sig selv, selvom naboen ikke altid er så langt væk, som hvis man befandt sig midt i en svensk skov”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Tre sommerhuse med ødegårdsstemning

Stensmarkvej 44, 8500 Grenaa

Sommerhuset her er 78 kvadratmeter. Det er pænt, lyst og hyggeligt, men det er grunden, der slår benene væk under dig. Godt 11.000 kvadratmeter kuperet naturgrund med den smukkeste udsigt ud over Kattegat. Grunden ligger i første række til vandet, og du er helt afskærmet fra nærmeste nabo. Udbudspris: 2.775.000 kr.

Langetravs 6, 3220 Tisvildeleje

Her får du en oase midt i et idyllisk og fredet landskab på sydsiden af Tisvilde Hegn. Grunden er godt 16.000 kvadratmeter med udsigt til Arresø. Sommerhuset er smukt og opført i de bedste materialer. Der er nogle kilometer til havet, men dermed er du også placeret i god sikkerhedsafstand fra farverige klipklappere og børn med badevinger. Udbudspris: 7.500.000 kr.

Borrisvej 6, 6920 Videbæk

Drømmer du om noget helt særligt, så tag et kig på denne arkitekttegnede ejendom. Boligarealet er på 149 kvadratmeter og er organiseret i en ottekant. Du har udsigt til en pænt anlagt have med idyllisk lille sø. Til ejendommen hører 16,4 hektar frijord, så plads, natur og ro kommer du ikke til at mangle. Vil du til stranden, kan du køre til Hvide Sande – men endnu bedre kan du køre derfra igen og trække dig tilbage i dit fredelige sommereksil. Udbudspris: 2.495.000 kr.