Slottet til kattedronningen eller kattekongen

En række af kattedronninger og kattekonger har kæmpet sig til sejr i dag. Boligsiden.dk forventer en akut efterspørgsel efter slotte.

I dag er et helt nyt monarki blevet til. En række kattedronninger og kattekonger er blevet kronet, og den slags må man tage ganske alvorligt, mener Boligside-redaktionen, der forventer en stigende efterspørgsel efter slotte, der kan huse denne nye generation af royale.

Nu hænger slotte ikke på træerne, og i og med at Amalienborg ikke er til salg, må de nye kongelige sænke ambitionsniveauet en smule, selvom det nok bliver svært at mønstre den slags mådehold som nykronet dronning eller konge. Men for en meget rimelig pris kan man blive slotsejer – eller i hvert fald det, der ligner.

I Brabrand ligger en yderst smuk patriciervilla, der med sit fine spir ligger et lille slot. Her kan man leve som konger højt placeret på den kuperede grund. Gæster kan modtages i den præsentable hall, der har en flot svungen trappe op til førstesal. Hele ejendommen er flot og velholdt og vil være absolut passende for en nykronet konge eller dronning.

Se ejendommen på Skovbakkevej 22, 8220 Brabrand. Udbudspris: 4.345.000 kr.

Svært at finde slotte i Danmark

Udbuddet af slotte eller slotslignende ejendomme er ikke stort i Danmark, og det kan derfor være svært at finde en egnet bolig som konge eller dronning.

”Der er mange dyre og yderst luksuriøse ejendomme til salg, men går man efter slotsstilen, kan det blive en udfordring. Der er et pænt udvalg af palæer og herregårde til salg, men ønsker man sig spir og tårne, må man indstille sig på at bruge noget tid på boligsøgning og også være fleksibel i forhold til, hvor man kommer til at bo”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.