Slotslejlighed er Danmarks dyreste ejerlejlighed

Foto: Boligsiden

Landets dyreste ejerlejlighed koster næsten 100.000 kr. om måneden. For den pris får man herskabsbolig i et lille ’slot’, stor vinkælder og udsigt til Dyrehaven i Klampenborg. Boligsiden.dk guider til landets fem dyreste ejerlejligheder til en samlet kontantpris på 78,3 mio. kr.

Det bliver næsten ikke mere fashionabelt: villa og lejlighed i ét på 271 kvm med udsigt direkte til de vilde harer og rådyrene i Dyrehaven. Danmarks dyreste ejerlejlighed i Klampenborg står til salg til en kontantpris på 16,9 mio. kr. Hvis ikke man lige har det beløb på bankbogen, kan man i stedet smide 845.000 kr. i udbetaling og lægge godt 92.000 kr. om måneden til afdrag på lån mv.

Boligsiden.dk har fundet de fem dyreste ejerlejligheder til salg netop nu i Danmark, og ’slotslejligheden’ nord for København er den dyreste af de fem.

Se ’slotslejligheden’ her

Hvis Dyrehaven er for langt fra storbyens puls, kan man i stedet vælge den næst dyreste ejerlejlighed på www.boligsiden.dk – en luksuslejlighed i Tuborg Havn. Den er udbudt til en pris på 16,4 mio. kr. For den pris får man udsigt over Øresund fra 6. sal i ejendommen, der er tegnet af ingen ringere end den danske stjernearkitekt Arne Jacobsen.

Man kan næsten mærke duften af Tuborg Havn her

I den tredje dyreste ejerlejlighed, der står til salg, kommer man til gengæld til at bo i hjertet af København – i Bredgade, København K. Her får man 398 nyrenoverede kvadratmeter – i to plan – med egen sydvendt tagterrasse. Den skønne udsigt over byens tage kan erhverves for 15 mio. kr.

Se selv udsigten over Kongens København:

Foretrækker man i stedet at falde i søvn højt svævende over Aarhus’ lyshav, vågne op, liste ud i sit åbne, moderne køkken og se solen glitre over Århusbugten og havnen, mens man drikker dagens første kop kaffe – måske på den overdækkede altan – får man for 14.995.000 kr. en lækker penthouse-lejlighed på 17. etage i hjertet af Aarhus.

Se udsigten fra 17. etage i Aarhus her

Tilbage i København finder man den ’billigste’ af landets dyreste lejligheder. Til en pris på 14,9 mio. kr. får man 283 yderst eksklusive kvadratmeter i Nyhavns-kvarteret. Men for den pris får man otte værelser, heriblandt bibliotek med porcelænsovn og gæstelejlighed.

Se de eksklusive omgivelser ved Nyhavn

Til sammen koster de fem dyreste ejerlejligheder, som er til salg på www.boligsiden.dk 78.295.000 kr.

Se de dyreste ejerlejligheder i din kommune her:

AabenraaGentofteKøbenhavnRoskilde
AalborgGladsaxeKøgeRudersdal
AarhusGlostrupKoldingSamsø
ÆrøGreveLæsøSilkeborg
AlbertslundGribskovLangelandSkanderborg
AllerødGuldborgsundLejreSkive
AssensHaderslevLemvigSlagelse
BallerupHalsnæsLollandSolrød
BillundHedenstedLyngby-TaarbækSønderborg
BornholmHelsingørMariagerfjordSorø
BrøndbyHerlevMiddelfartStevns
BrønderslevHerningMorsøStruer
DragørHillerødNæstvedSvendborg
EgedalHjørringNorddjursSyddjurs
EsbjergHøje-TaastrupNordfynsTårnby
Faaborg-MidtfynHolbækNyborgThisted
FanøHolstebroOdderTønder
FavrskovHorsensOdenseVallensbæk
FaxeHørsholmOdsherredVarde
FredensborgHvidovreRandersVejen
FredericiaIkast-BrandeRebildVejle
FrederiksbergIshøjRingkøbing-SkjernVesthimmerland
FrederikshavnJammerbugtRingstedViborg
FrederikssundKalundborgRødovreVordingborg
FuresøKerteminde  
Find mere om