Slip for den dyre regning: Se huse til salg med grøn varmekilde

Foto: Boligsiden

Energipriserne er på himmelflugt, og de ekstra omkostninger til varmeforbruget kan mærkes hos mange boligejere. Er du på udkig efter ny bolig, præsenterer vi dig derfor her for huse til salg, hvor der allerede er installeret varmepumpe, jordvarme eller fjernvarme.

I de seneste måneder er prisen for at varme sit hus op med enten olie, naturgas eller elvarme kun gået én vej, nemlig op. Og det endda i et temmelig rask tempo.

De stigende energipriser har haft så meget fart på, at det er en ekstra omkostning, der kan mærkes i de fleste husholdninger. Samtidig er interessen for at skifte varmekilden ud med mere ”grønne opvarmningsformer” i form af varmepumpe, jordvarme eller fjernvarme, kun vokset og har skabt trængsel hos leverandørerne.

”Interessen for de grønne varmekilder er stigende, og incitamentet til at skifte har aldrig været så stort som nu, hvor prisen på både olie, gas og el er steget voldsomt. Så er du på boligjagt, kan der være en fordel i at se sig om efter et hus, hvor løsningen allerede er lavet. Og de huse findes der heldigvis en del af på det danske boligmarked,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Måske ved du allerede på forhånd, hvilken varmekilde du specifikt ønsker. Eller måske er du åben for flere muligheder?

Derfor har vi herunder lavet tre søgninger blandt huse til salg i Danmark, hvor ejendomsmægleren har fremhævet i salgsopstillingen, at huset bliver varmet op med enten varmepumpe, jordvarme eller fjernvarme.

Kig med og find dit måske kommende hjem.

Er du ikke på boligjagt, men ønsker du i stedet at skifte din varmekilde ud med en mere grøn en af slagsen i din eksisterende bolig, finder du her hos Spar Energi en gennemgang af de fem mest almindelige typer varmepumper på det danske marked. Her kan du læse om fordele og ulemper ved hver type, og hvilke ting du skal være opmærksom på i forhold til din beslutning.

Find mere om