Skal du købe nyt i 2019? Her er nyhederne på boligmarkedet

solgte huse

Foto: Boligsiden

Boligmarkedets 2019 er allerede rigtig godt i gang. Det vælter nemlig ind med nyheder på udbudslisterne. Se nogle af dem her.

2019 er kun få dage gammel, men ser vi på udbudslisterne på Boligsiden.dk, har ejendomsmæglere og boligsælgere for længst fået gnedet søvn og nytårstømmermænd ud af øjnene. Der er nemlig allerede kommet en del boliger til salg i det nye år.

”Vi ved af erfaring, at salget går i stå henover jul og nytår. Derfor beslutter mange sælgere også i samarbejde med deres ejendomsmægler at vente med at sætte til salg til efter nytår, og derfor ser vi typisk langt flere nye boliger til salg i januar end december. Vi oplever så samtidig, at de første uger i januar er blandt årets sløveste. Køberne skal nok lige have byttet julegaverne og pantet flaskerne fra nytårsaften, før de begynder at overveje et boligkøb,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

De nye boliger der allerede er kommet til salg i 2019 er spredt ud over hele Danmark. Fra Hjørring og Frederikshavn i nord over Kruså i syd og Bornholm i øst.

”Der er geografisk stor spredning på nyhederne på boligmarkedet i 2019, og der er enorm forskel i pris, idet det dyreste hus koster små 15 millioner kroner, og det billigste koster under 200.000. Samlet set er der klart flest villaer, lidt færre ejerlejligheder og meget få fritidsboliger blandt de nye boliger. Det sidste skyldes, at markedet for sommerhuse først begynder at tage fart senere på året,” siger Birgit Daetz.

Blandt de nye boliger til salg har vi dog fundet et sødt sommerhus på 24 kvadratmeter med Nissum Fjord og Vesterhavet som naboer (billedet). Sommerhuset kan måske trække en naturinteresseret sommerhuskøber til Vestjylland? Herunder kan du se det charmerende sommerhuse og en række andre boliger, der lige er kommet til salg.

Disse boliger er lige kommet til salg:

Boligerne er ikke længere til salg!

Find mere om