Se de nye ejerlejligheder til salg i København for under tre millioner kroner

Foto: Unsplash

Hvis du er førstegangskøber, er ude i et forældrekøb eller generelt set bare er på udkig efter en ejerlejlighed i København, som ikke skal koste et større millionbeløb, så læs med her. Boligsiden har samlet liste over de nyeste ejerlejligheder på det københavnske lejlighedsmarked, som alle koster under tre millioner kroner.

47.

Så mange ejerlejligheder til en udbudspris på under tre millioner kroner er på nuværende tidspunkt sat til salg i København og Frederiksberg kommuner i løbet af de seneste syv dage. Du kan se de aktuelt udbudte lejligheder, som alle koster tre millioner eller under, nederst i artiklen.

Samlet set er der på nuværende tidspunkt 346 ejerlejligheder til salg i København for under tre millioner kroner.

Nye udbudstal fra Boligsiden viser, at der i starten af oktober var i alt 1.938 ejerlejligheder til salg inden for alle prisklasser i Københavns Kommune.

Det er flere, end der var til salg for en måned siden, og faktisk er udbuddet af ejerlejligheder i både København og Frederiksberg kommuner steget mærkbart i løbet af den seneste måned.

For Frederiksberg er der tale om en månedlig stigning på 26,9 procent, og i Københavns Kommune er lejlighedsudbuddet steget med 19 procent den seneste måned.

Det er den næststørste, månedlige stigning i lejlighedsudbuddet for Københavns Kommune målt i Boligsidens statistikker, som strækker sig tilbage til 2011.

LÆS OGSÅ: Væsentlig flere lejligheder til salg i København: Se udviklingen her

Hurtigste salgstid på Nørrebro og Nordvest

Når du scroller dig gennem listen nedenfor over de nyeste ejerlejligheder til salg i København til en udbudspris på under tre millioner kroner, bør du måske være opmærksom på, at du i nogle bydele skal skynde dig mere end i andre, hvis du vil sikre dig, at lejligheden bliver din.

Kigger man på den gennemsnitlige salgstid for ejerlejligheder i København, er det nemlig i bydelene Nørrebro og Nordvest, at lejlighederne hurtigst bliver solgt. Her bliver ejerlejlighederne i gennemsnit solgt på 53 dage, viser Boligsidens tal fra august 2023.   

Lige i hælene kommer Frederiksberg, hvor salgstiden ligger på 55 dage.

I den anden ende af skalaen finder man Østerbro, Vanløse, Valby, Amager og Brønshøj, hvor salgstiderne ligger på henholdsvis 66, 62, 63, 69 og 70 dage.

København K, Vesterbro, Christianshavn og Nordhavn er ikke inkluderet, i og med, at der på nuværende tidspunkt, ikke er nogle ejerlejligheder til salg i det pågældende prisleje indenfor tidsrammen.

Du kan blive klogere på Boligsidens statistikker og sammenligne salgspris, salgstid og nedslag i de områder og boligtyper, du interesserer dig for, ved at klikke her.

Se de seneste ejerlejligheder til salg i København til under tre millioner kroner her:

Listen indeholder boliger, der i salgsannoncen er kvalificeret som værende ejerlejligheder, der er udbudt i enten Frederiksberg Kommune eller Københavns Kommune. Samtlige boliger har maksimalt været udbudt på Boligsiden i syv dage og har alle en udbudspris til under tre million kroner.

Find mere om