Se de dyreste lejligheder til salg

Se hvor de dyreste lejligheder til salg netop nu ligger. Foto: Boligsiden.

Hellerup og København dominerer hele listen, når vi ser på de dyreste lejligheder til salg netop nu. Det er især de eksklusive boliger ved vandet og de klassiske, store lejligheder i centrum af København, som topper udbudslisterne.

Der er ikke meget geografisk kamp om topplaceringerne i forhold til, hvor i landet vi finder de dyreste lejligheder til salg. Hellerup og særligt centrum af København gør således rent bord på top 10.

Begynder vi fra toppen, ligger den aktuelt dyreste lejlighed til salg i Tuborg Havnepark 19 i Hellerup.

Her er der selvfølgelig tale om en penthouselejlighed, som du kan købe for 33 millioner kroner. For den pris får du til gengæld også et projektbyggeri og en lejlighed på 227 kvadratmeter, som står helt frisk og uberørt den dag, du kan flytte ind.

På andenpladsen finder vi en citylejlighed på Landemærket i København K ved Rundetårn. Her får køberen 238 kvadratmeter fordelt på fire værelser til den nette sum af 30 millioner kroner.

Og sådan fortsætter det ned ad listen med forskellige lejligheder i København og Hellerup. Faktisk skal vi helt ned på en 19. plads, før vi finder en lejlighed til salg uden for de to områder. Den lejlighed ligger placeret i Fænøsund Park i Middelfart og koster 20 millioner kroner. Og igen er der tale om et projektbyggeri med indflytning i 2022 og panoramaudsigt over Fænøsund.

Fælles for de 10 dyreste lejligheder til salg er, at de er udbudt til kvadratmeterpriser på over 100.000 kroner.

Det er et godt stykke over den gennemsnitlige kvadratmeterpris i både Gentofte og Københavns kommuner, som ligger på henholdsvis 47.631 og 51.251 kroner per kvadratmeter. Til gengæld emmer alle lejlighederne også af luksus og eksklusive løsninger. Kig med inden for her.