Se lækre arkitekttegnede sommerhuse

sommerhus

Foto: Boligsiden

Er du på jagt efter et helt specielt sommerhus, så gør dig selv den tjeneste at læse med her. Vi har fundet syv arkitekttegnede sommerhuse i forskellige prisklasser, som du bare må se.

Drømmer du dig allerede tilbage til sol og sommer, så er det måske tid for dig at drømme dig frem til næste sommerhussæson. Det kan du gøre i samarbejde med Boligsiden.dk, der har udvalgt syv arkitekttegnede sommerhuse, der med helt særlige beliggenheder, lækkert lysindfald og fede materialevalg er kræs for selv det kræsne øje.

”Når det begynder at blive efterår, er det balsam for min sjæl at drømme mig frem til sol, sommer og rosé på terrassen. For mig betyder det blandt andet at se på sommerhuse til salg. Så kan jeg sidde hjemme under slumretæppet og få ideer til, hvordan jeg kan gøre løsningerne i mit eget sommerhus smartere,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Aktuelt er der næsten 14.000 sommerhuse til salg på Boligsiden.dk, og på 165 af dem indgår ordet ”arkitekttegnet” i salgsopstillingen. Det er netop blandt de 165, vi har udvalgt de syv, som du kan finde herunder.

”Et arkitekttegnet sommerhus kan være rent liebhaveri og noget helt almindeligt. Der er ingen særlige karakteristika, der går igen, men der er ofte tænkt særligt over lysindfald og løsninger med finurligheder, der passer lige til dem, der får huset bygget. Derfor er det også helt individuelt, hvad der er lækkert. Det afgørende for os på Boligsiden.dk har været at vise jer nogle sommerhuse i forskellige prisklasser for på den måde at illustrere, at de fleste sommerhuskøbere kan være med,” påpeger Birgit Daetz.

Se de syv arkitekttegnede sommerhuse

Det dyre
Enestående sommerhus beliggende i et ellers fredet område med langt til naboerne. Huset blev ombygget i 1976 af arkitekten bag museet Louisiana Vilhelm Wohlert.

Boligen er ikke længere til salg!

Under 7 mio kr.
Sommerhus i første række til Aarhusbugten, der er tegnet af Friis & Moltke Architecture. Det lave byggeri med græstørv på taget og solvendte terrasser passer perfekt ind i naturen, mens store vinduespartier lukker masser af lys og den storslåede udsigt ind.

Boligen er ikke længere til salg!

Under 6 mio. kr.
Dette sommerhus på Enø ligger helt ugeneret og med en afstand på bare 15 sekunder (!) til vandet. Ejendommen er opført i gedigne og vedligeholdelsesfrie materialer i 2008.

Boligen er ikke længere til salg!

Under 5 mio kr.
I Vejby ligger dette prægtige sommerhus, hvor arkitekten har fundet inspiration i Olafur Eliassons rainbow panorama på toppen af ARoS i Aarhus. De mange farver går igen i vinduespartier i hele huset.

Boligen er ikke længere til salg!

Under 4 mio. kr.
Sommerhuset ved Loddenhøj er højtbeliggende og har en blændende udsigt over Lillebælt og til Barsø. Ejendommen står flot og elegant med sine rene, hvide facader.

Boligen er ikke længere til salg!

Under 3 mio. kr.
Her har Arkitema tegnet et sommerhus med specifik fokus på at sætte udsigten over Vadehavet i fokus. Der er desuden en ny lækker 18 hullers golfbane kun 600 meter fra sommerhuset.

Boligen er ikke længere til salg!

Under 2 mio. kr.
Skal du have et arkitekttegnet sommerhus til under to millioner kroner, kan du rykke til Hals i Nordjylland, hvor du kan få dette sommerhus, der er indbydende og lyst og har oplevelser, natur, byliv og badestrand ”lige om hjørnet”.

Boligen er ikke længere til salg!

Find mere om