Særprægede huse i topform

Foto: Boligsiden.

Skæve former og fantasifulde konstruktioner kendetegner nogle af de mest særprægede huse, der er til salg på Boligsiden.dk netop nu.

Ønsker du en bolig ud over det sædvanlige, men synes du, det bliver for meget at gå linen ud og bo i en mølle, et fyrtårn eller en husfærge? Så findes der spændende alternativer for dig, der ikke tænder på rektangulære boliger.

Bo i en ottekant
Musvågevej 45, 3120 Dronningmølle

Højt beliggende bolig med indbygget romantik, når solen går ned og kaster sit lys ud over terrassen og ind gennem vinduerne. Stue og køkken er lavet som en ottekant omkranset af terrasse, så du kan følge solen. Spændende hus i en anderledes form. Udbudspris: 2.995.000 kr.

Bo råt og eksklusivt
Egernvej 8, 8722 Hedensted

Arkitekten bag huset her har efter sigende været inspireret af et skib. Måske kan mere skibsvante end Boligsiden.dks udsendte fornemme det, men uanset hvor inspirationen kommer fra, er det her en helt unik bolig hvor to store ’bovporte’ er indgangen til en isoleret dobbelt garage. Indendørs skaber vinkler og materialer et råt og eksklusivt miljø, der må appellere til enhver med trang det dramatiske og lækre. Udbudspris 3.500.000 kr.

Bo i et glashus
Nordvesthavnsvej 22, 6400 Sønderborg

Over 500 kvadratmeter bolig med stor glasfacade ud mod Alssund. Villaen står som et råhus, der er så godt som færdigt udvendigt, men hvor du selv kan sætte dit præg på det indvendige. Den store glasfacade og det buede tag danner et skønt omrids af dit nye hjem. Udbudspris: 8.500.000 kr.

Bo i en trekant
Kamillavej 9, 4593 Eskebjerg

Et rigtigt Toblerone-sommerhus bestående af to trekanter. Huset er et klassisk A-hus fra 1971, der har fået en tvilling i 1997. Et rigtig pænt sommerhus nær Kalundborg. Udbudspris: 695.000 kr.

Bo rødt
Slotsalleen 41, 4200 Slagelse

På intet mindre end Slotsalleen finder du denne lidt royale røde patriciervilla. Villaens mange vinkler giver hyggelige kroge udvendige og spændende planløsning indvendigt. Den særprægede tilbygning tilføjer en ekstra plads – og hjørner – til denne dejlige bolig. Udbudspris: 4.500.000 kr.

Find mere om