Rækkehuse med udsigt

huse til leje

Foto: Boligsiden

Med udsigt til hav, sø og å ligger eksklusive rækkehuse og venter på en køber. Se fem eksempler på skønne rækkehuse med udsigt, og læs, hvorfor et rækkehus med udsigt koster langt mere end en villa ved vandet.

Selvom det typisk er dyre villaer, der får de bedste placeringer ned til stranden, søen eller med udsigt ud over bugt eller å, er der også rækkehuse, der kan være med i det gode selskab. Og når rækkehusene får en god udsigt, stiger priserne.

I gennemsnit bliver et rækkehus med udsigt udbudt for 12 procent mere end gennemsnittet. En villa med udsigt bliver udbudt for 11 procent mere end gennemsnittet, så forskellen er umiddelbart ikke så stor. Det er den dog, når man ser på de konkrete udbudspriser, for rækkehuset er generelt langt dyrere end villaen. En villa bliver i gennemsnit udbudt for 13.700 kroner pr. kvadratmeter, mens en villa med udsigt kommer op i 15.300 kroner pr. kvadratmeter. Til sammenligning bliver det gennemsnitlige rækkehus udbudt for 22.000 kroner pr. kvadratmeter, mens rækkehuset med udsigt kommer helt op i 24.600 for en kvadratmeter.

”De høje rækkehuspriser skyldes både, at mange rækkehuse ikke er så gamle, og ikke mindst at et stort antal rækkehuse skyder op som eksklusive projektsalg med de bedste energimærker netop nu, og det får de gennemsnitlige udbudspriser til at stige endnu mere. Når de eftertragtede projektsalg så også har en beliggenhed ved vandet, så ryger prisen helt til tops”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Fem rækkehuse med udsigt

Disse rækkehuse kombinerer god plads og eksklusive materialevalg med en udsøgt udsigt over hav, sø eller å. Priserne starter ved knap 3,6 millioner kroner.

Åkrogs Strandvej 44, 8240 Risskov

Absolut skønt rækkehus der har den bedste placering i rækken. Huset her ligger yderst, direkte ud til stranden og har panoramaudsigt ud over bugten. Udbudspris: 8.950.000 kr.

Strandpromenaden 47, 2100 København Ø 

Bo i første række ned til Svanemølle Strand, som du også får fantastisk udsigt ud over. Her er du tæt på byens liv, naturen og vandet. Rækkehusene er færdigbyggede i 2017. Udbudspris: 10.995.000 kr.

Sønder Egevej 12, 8680 Ry 

Den dejligste udsigt direkte til Knudsø får du her i et spritnyt rækkehus i Ry, der er står færdigbygget i 2017. Søen ligger blot 30 meter fra huset, hvis store vinduespartier giver dig fuld valuta for udsigtspengene. Udbudspris: 5.350.000 kr.

Torvebyen 16, 4600 Køge  

Nu er et af de super charmerende byhuse i fine, farvefulde rækker til salg, og du kan bo i billedskønne omgivelser med udsigt til Køge Å. Rækkehuset ligger i hjertet af den gamle købstad Køge. Udbudspris: 3.595.000 kr.

Frederik d. II’s Allé 405, 8660 Skanderborg 

Lækkert rækkehus med udsigt ud over området, byen og søen fra stuen, kontoret og ikke mindst tagterrassen, der giver dig en sublim udsigt og sol fra morgen til aften. Udbudspris: 4.600.000 kr.

Find mere om