Plads til poolparty: Se 10 villaer hvor du kan svømme i egen baghave

Foto: Boligsiden

Savner du sol, sommer og cocktails ved poolkanten? Så kig med her. Boligsiden har fundet 10 huse til salg, hvor du kan invitere vennerne til poolparty i baghaven og samtidig være garanteret en kølig dukkert, når solen af og til titter frem.

Er du typen, der sætter pris på en god, kold morgendukkert, og er du samtidig på jagt efter et nyt hus? Så kig med her, hvor Boligsiden har samlet 10 boliger til salg, der alle rummer en tilhørende swimmingpool.

Tendensen med egen swimmingpool var særlig hot i 1990´erne, hvorefter det igen gik lidt af mode. Men i takt med, at de seneste års sommersæsoner faktisk har vist sig at være nogenlunde, er der igen begyndt at dukke flere og flere swimmingpool op i de danske parcelhuskvarterer.

Og selvom det ikke nødvendigvis er solskin og 30 grader hver dag i sommerferien, kan det stadig være forfriskende med en kold morgendukkert, ligesom der er en helt særlig stemning forbundet med at invitere vennerne over til et udendørs poolparty i egen have i de blågrønne skær.

Hus med pool til under én million kroner

En hurtig søgning på Boligsiden viser, at der i øjeblikket er mere end 150 huse til salg, hvor man også får en swimmingpool med i købet. Og de er jævnt fordel over hele landet med en lille overvægt i kommunerne omkring København.

Der er i nogle tilfælde tale om liebhaverejendomme, hvor du skal have et to-cifret millionbeløb klar for at kunne købe boligen. Men mindre kan også gøre i det, og flere steder i landet er det også muligt at få hus med pool til under to millioner kroner. Enkelte steder endda til under én million kroner.

Boligsiden har fundet 10 villaer fra alle prislag. (Boligerne er ikke længere til salg!)

Se hele listen med villaer med pool her.

Find mere om