På budget: Få en bylejlighed med lækkert badeværelse

Foto: Boligsiden

Det er småt med de lækre badeværelser i de københavnske bylejligheder – også selvom et godt af slagsen er blevet et populært salgsparameter. Vi har fundet 5 hybler med badeværelser, hvor der rent faktisk er plads til at bade.

Hvis du nogensinde har boet i det centrale København, kender du helt sikkert fornemmelse af at skulle bakke ind på et badeværelse, der mest af alt føles som et trangt garderobeskab, og bruse kroppen oveni både toilet og håndvask. Du er sikkert også bekendt med det evigt våde badeværelse, der giver våde sokker og en dunst af noget jordslået.

Med det billede på nethinden er der ikke noget at sige til, at et lækkert badeværelse kan være udslagsgivende for, om en lejlighed bliver solgt hurtigt, eller om den får lov til at figurere en smule længere på salgslisterne.

”Badeværelset er det absolut dyreste rum at renovere i en bolig, og når man alligevel er i gang, vælger mange københavnere at udvide med en kvadratmeter eller to, så man får en separat bruseniche og måske endda plads til en vaskesøjle. Det betyder helt naturligt, at de kvadratmeter skal findes et andet sted, og derfor bliver det et omfattende projekt. Har en sælger allerede taget det slæb, er det meget attraktivt for potentielle købere,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Et vådt kompromis

Heimdalsgade 42, 4.
2200 København N
51 kvm
Udbudspris: 1.498.000 kr.
Ekstraordinært rummeligt badeværelse for en lille lejlighed på Nørrebro i København. Brusenichen er lukket af med en glasplade, og hele rummet er holdt i lyse nuancer.

Bergthorasgade 17, st. 3.
2300 København S
43 kvm
Udbudspris: 1.650.000 kr.
Totalistandsat lejlighed på det populære Islands Brygge. Boligens badeværelse er lækkert og moderne med mørke rektangulære klinker på både gulv og i brusenichen.

Lauravej 7, mezz, st. th.
2500 Valby
49 kvm
Udbudspris: 1.995.000 kr.
Velindrettet og moderne lejlighed, hvor der er blevet plads til et badeværelse med både separat bruseniche og vaskesøjle. Der er væghængt toilet, og rummet er holdt i hvidt.

Midtermolen 8, st. lejl. 4
2100 København Ø
36 kvm
Udbudspris: 1.995.000 kr.
Ganske få kvadratmeter, men med et særdeles lækkert badeværelse, der kan konkurrere med dem i byens store, nye lejligheder. Hvis du er stor fan af et godt sted at tage bad, skal du tænde for vandet her.

Kastrupvej 50, 2.
2300 København S
63 kvm
Udbudspris: 1.998.000 kr.
Lille, men hyggeligt badeværelse, hvor der er gjort noget ud af at skabe et flot og rustikt look gennem valget af klinker. Der er både væghængt toilet og godt med bordplads.

Find mere om