På budget: 10 toværelses lejligheder i København til 1,5 mio. kroner

Foto: Boligsiden

Selvom det er dyrt at købe bolig i hovedstaden, er det ikke umuligt at komme på boligmarkedet uden en bugnende bankkonto. Boligsiden.dk har fundet 10 budgetvenlige toværelses ejerlejligheder i København – se dem her.

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris på ejerlejligheder i Københavns Kommune ligger lige nu på 40.300 kroner. Det er med andre ord en temmelig krydret affære at få råd til at rykke i fast ejendom i hovedstaden, hvor køberne i gennemsnit må lægge to millioner kroner for 50 kvadratmeter ejerlejlighed.

Tillader din økonomi dig kun at boligdrømme på budget, er løbet dog ikke kørt. Men du skal holde dig til ilden, da de billige, attraktive ejerlejligheder efterhånden er et særsyn i København.

”Markedet for små ejerlejligheder i de centrale dele af hovedstaden er presset. Det er ganske enkelt svært at matche efterspørgslen. Dels er der en løbende tilflytning af yngre borgere med et begrænset økonomisk råderum, og dels bliver der ikke bygget tilsvarende nye boliger i en størrelse, der kan prissættes lavt nok til at imødekomme det behov, der er,” siger Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Lige nu er der eksempelvis blot 10 toværelses ejerlejligheder til maksimum 1,5 millioner kroner i udbud i København.

Men er du typen, der trives på gyngende grund, er der også mulighed for mere maritime boligforhold inden for budgettet. Lige nu er der 72 kvadratmeter husbåd til salg på adressen Ved Slusen 32, der er beliggende ved Sjællandsbroen mellem Sydhavnen og Amager. Båden koster 1,4 millioner kroner – og en smule knofedt.

Er du mere til klassisk etagebyggeri, kan du herunder se 10 toværelses ejerlejligheder i København til maksimum 1,5 millioner kroner.

10 ejerlejligheder på budget:

Boligerne er ikke længere til salg!

Find mere om