På budget: 10 sommerhuse til under 250.000 kroner

sommerhus

Foto: Boligsiden

Drømmer du om eget sommerhus, men er pengene små? Det kan fint gå hånd i hånd. Boligsiden.dk har fundet 10 sommerhuse, der er til salg til under en kvart million kroner.

Hvis der står sommerhus på din ønskeliste, har du sikkert allerede surfet rundt på markedet og drømt dig væk i havudsigt og ferieidyl. Og med over 13.500 sommerhuse til salg er det ikke svært at finde et par favoritter. Skal drømmen realiseres kræver det dog overskud i finanserne, men det behøver ikke at være helt så dyrt at få sommerhus i familien, som du måske tror.

“Det er rent faktisk muligt at blive sommerhusejer på et lille budget, men det kræver naturligvis, at man er villig til at slække på nogle krav og indgå kompromiser. På boligmarkedet afspejler prisen altid beliggenhed og stand, så man skal være realistisk i sin søgning, ellers bliver man skuffet,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk, og tilføjer:

”Der findes dog små sommerhusperler rundt omkring i landet, og du kan være heldig, at en af dem ligger nær dig.”

Alt for mange krav

Ligesom med så meget andet i livet skal man som bekendt starte et sted, og det gælder også i forhold til sommerhusdrømmen.

”Man kan nemt drukne i alle de krav, man har til et sommerhus, og så bliver det aldrig til noget, fordi man enten ikke finder drømmebeliggenheden eller et hus, der rummer alt det, man gerne vil have. Men hvis grundbehovet er at få en oase, hvor man kan koble af og nyde haven, skal netop dét være fokus. Man kan altid renovere eller bygge til med årene, når man har fået sparet op,” siger Birgit Daetz.

Find mere om