Nyslået lottomillionær kan købe Danmarks fem dyreste palæer

Foto: Boligsiden

En heldig kartoffel vandt 315 millioner i Eurojackpot sidste weekend. Den nyslåede Lottomillionær har i et interview sagt, at nu skal hun ud og købe strandvejsvillaer. Boligsiden.dk har set på mulighederne på boligmarkedet med 315 millioner kroner på lommen.

Det er ikke tit, at gevinsterne i Lotto kommer helt op i de næsten urealistiske summer, som en heldig kvinde fra Helsingør vandt sidste weekend. 315 millioner kroner kom der ud af den vindende talkombination, og den nye Lottomillionær har til Helsingør Dagblad udtalt, at nu skal hun og familien ud og købe strandvejsvillaer.

Palæ til 100 millioner

Strandvejen i Nordsjælland er som bekendt Danmarks dyreste vej, hvor koncentrationen af store millionvillaer er større end noget andet sted i landet. Her ligger også den dyreste villa, der er udbudt til salg netop nu, nemlig palæet Rosenlund. Udbudsprisen ligger på 100 millioner kroner, men det bliver ikke noget problem for den nye mangemillionær, der kan betale kontant og holde banker og realkreditinstitutter ude af regnskabet. Og så er der stadig 215 millioner kroner tilbage, så hun kan såmænd sagtens også købe Strandvejens næstdyreste villa, der er udbudt, nemlig palæejendommen på Taarbæk Strandvej 24, der med en udbudspris på små 78 millioner kroner har ligget til salg i knap fire år.

”For 315 millioner kroner kan man købe de fem dyrest udbudte ejendomme på Strandvejen i Nordsjælland kontant. Listen tæller palæer og liebhaverboliger i absolut særklasse. Til sammen rummer de over 2.200 kvadratmeter bolig, de har alle havudsigt og ligger direkte til Øresund. Det er boliger, langt de fleste af os kun kan drømme om, men aldrig komme i nærheden af økonomisk. Den nye Lottomillionær står helt klart i en fuldstændig unik situation på boligmarkedet”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

315 millioner kan købe 1.015 villaer

Vælger Lottomillionæren at købe de billigst udbudte villaer i stedet for de dyreste, kan hun bytte de fem luksusejendomme på Strandvejen ud med 1.015 helt almindelige villaer. Her er der tale om de billigste, der er udbudt til salg netop nu fordelt over hele landet.

”Nu er det jo de færreste, der kan bruge over 1.000 villaer, hvor der vil være bopælspligt i langt de fleste. Så det er selvfølgelig mest for sjov, at vi har regnet det ud. Men det siger lidt om, hvor stor gevinsten rent faktisk er. Hvis vinderen har planer om at købe huse til nogle familiemedlemmer også, så er der i hvert fald rig mulighed for det”, siger Birgit Daetz.

Top 5: Dyreste villaer

Vedbæk Strandvej 328, 2950 Vedbæk
Udbudspris: 100.000.000 kr.

Taarbæk Strandvej 24, 2930 Klampenborg
Udbudspris: 77.900.000 kr.

Skodsborg Strandvej 132, 2942 Skodsborg
Udbudspris: 48.000.000 kr.

Richelieus Allé 4, 2900 Hellerup
Udbudspris: 48.000.000 kr.

Skodsborg Strandvej 260, 2942 Skodsborg
Udbudspris: 36.500.000 kr.

Find mere om