Nyd vinteraftenerne udendørs: Villa med vildmarksbad

Det er en kold fornøjelse at dyppe tæerne i de danske farvande i vintermånederne. Men hvis du er til udendørs badning, er et udendørs vildmarksbad et godt alternativ til det kolde gys.

De færreste overvejer at tage et udendørs bad en kold vinteraften. Men med et vildmarksbad bliver det rent faktisk en mulighed. De store træbaljer bliver mere og mere populære blandt boligejere, der godt kan lide at bruge tid udendørs og som kræser for havelivet.

”I forhold til et vildmarksbad har udendørs pool en noget kortere sæson. Og så er den dyrere at anlægge. Et vildmarksbad er med til at booste en bolig – både fordi det for nogle købere er attraktivt, men også fordi du let kan fjerne det igen, hvis du bliver træt af det. En pool er ikke noget, du lige flytter igen lige med det samme”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

8 vildmarksvillaer

Vi har fundet 8 villaer med vildmarksbad. De ligger godt fordelt på både landkort og prisskala.

Mads Posts Vej 6 Klitmøller, 7700 Thisted

Arkitekttegnet villa i skønt naturområde nær Vesterhavet og Cold Hawaii. Spækket med lækre detaljer og materialevalg. Jordvarmeanlæg, solceller og solfanger. Vildmarksbad på sydvendt terrasse.

Udbudspris: 5.995.000 kr.

Brombærhaven 20 7120 Vejle Øst

Flot træhus med højt til loftet, stor sydvendt terrasse og vildmarksbad i gårdhaven. Masser af plads til både livsnyderi og familieliv i boligens 223 kvadratmeter.

Udbudspris: 3.685.000 kr.

Svalevej 21, 2630 Taastrup

Rolig og børnevenlig villavej med lækker bolig til livsnyderen. Køkken med feinschmecker hvidevarer og god opbevaringsplads. Fransk altan og skøn have med bålplads og vildmarksbad.

Udbudspris: 3.095.000 kr.

Musmannsvej 12B Hou, 8300 Odder

Skøn bolig kun 50 meter til Hous bedste badestrand ved Kattegat. Fantastisk have med terrasser, vildmarksbad, udendørs brusekabine og brændefyret sauna.

Udbudspris: 2.695.000 kr.

Firhøjvej 34 Firhøj, 3250 Gilleleje

Flot renoveret bolig med åbent, lyst køkken og god plads. Grunden er ugenert og anlagt med solkroge, udendørs spa, frugttræer, shelter, bålplads og vildmarksbad.

Udbudspris: 2.395.000 kr.

Bodøparken 7 5400 Bogense

Fantastisk beliggenhed med fedet som nærmeste nabo og udsigt til havn og havet. Godt indrettet med skønt køkken samt udendørs køkken, solrige terrasser og selvfølgelig et vildmarksbad.

Udbudspris: 2.248.000 kr.

Grønlandsvej 2 7500 Holstebro

I hjertet af byen ligger denne fine villa i bungalow-stil renoveret i 2013 og med et skønt baghus. Stor fliseterrasse mellem hus og baghus – perfekt til grillhygge og afslapning i vildmarksbadet.

Udbudspris: 1.395.000 kr.

Rådvedvej 123, 8700 Horsens

Landidyllisk familievilla i to plan med masser af lys og plads. Nyd aftnerne på de skønne terrasser i haven, der grænser op til naturen, eller i det svenske vildmarksbad.

Udbudspris: 1.195.000 kr.

Find mere om