Ny på markedet: Se sommerhusene der hitter lige nu

Foto: Boligsiden

Interessen for sommerhuse stiger henover forårsmånederne, og siden nytår er der sat over 3.000 sommerhuse til salg – her kan du se, hvilke der er mest populære blandt de boligsøgende.

Træerne er sprunget ud, og det samme gælder mange af landets sommerhusinteresserede. De seneste handelstal fra Boligsiden viser, at salget af sommerhuse buldrer derudad. Og det er sælgerne opmærksomme på.

”I foråret blomstrer interessen for sommerhuse for alvor, og det betyder, at mange vælger at sætte ferieboligen til salg i denne tid. Og når vejret tilmed er i top, som vi blandt andet så i påsken, er det min oplevelse, at det får en positiv effekt på markedet,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Alene i marts måned blev der sat over 1.600 sommerhuse til salg, således at det samlede udbud nu ligger på omkring 10.700 styks. Og blandt de sommerhuse, der er blevet sat til salg siden årsskiftet, er der nogle, som har fået særligt meget opmærksomhed blandt de boligsøgende.

Det mest populære sommerhus blandt de nyligt udbudte er Stokkemarksvej 6 i nordsjællandske Rågeleje. Huset kom på markedet i februar efter at have stået ubrugt gennem længere tid.

Budgetvenligt sommerhus hitter

Siden sommerhuset blev sat til salg, er der blevet klikket videre til ejendomsmægleren fra Boligsiden mere end 3.700 gange. Det betyder, at sommerhuset er blevet set over 50 gange dagligt, siden det kom på markedet.

”Med en udbudspris på 765.000 kroner og en attraktiv beliggenhed i Vejby-området, er det helt naturligt et sommerhus, der tiltrækker sig noget opmærksomhed. Men træerne vokser ikke ind i himlen, og som køber får du, hvad du betaler for. I det her tilfælde er der tale om et sommerhus, der kræver kærlighed, men hvis man er villig til at lægge en indsats, er der – som en ejendomsmægler ville sige – mulighed for at sætte sit eget præg og få et rigtig fint sommerhus,” siger Birgit Daetz.

De mest populære sommerhuse udbudt i 2019:

Boligerne er ikke længere til salg!

Find mere om