Nu er det endelig jul: Her er husene til salg på de mest ”julede” veje

Er du også en ægte juleentusiast, vil det måske passe perfekt at kunne fejre din næste jul på en vej, der leder tankerne hen på netop dette. Boligsiden har derfor set på husene til salg på de mest ”julede” veje.

I aften skal mange af os fejre juleaften med andesteg, juletræ og julegaver. Er du typen, der ikke kun skruer op for den indendørs julehygge, men som samtidig giver den fuld gas med udendørs julelys? Så kan du måske også se charmen ved at kunne invitere til julefest på en vej, der bidrager ekstra til julehyggen.

Som den glade giver på juleaftensdag har vi derfor her på Boligsiden fundet frem til nogle af de huse, der er til salg på veje, der kan lede tankerne hen på jul.

For hvad kunne være mere passende end at byde julemanden velkommen på Rensdyrvej? Her kan den berømte herre i rødt og hvidt med stil parkere sin kane og lade Rudolf og vennerne få et hvil.

Netop nu er der faktisk to boliger til salg på tre forskellige Rensdyrveje. Det gælder denne villa på Rensdyrvej 17 i Vipperød og denne villa på Rensdyrvej 33 i Randers.

Julefest på Nisset Bygade

Imens vi alle hver især spiser vores julemiddag, har alle de små nisser god tid til at få færdiggjort de sidste sysler, inden dette års tørn kan afsluttes med god samvittighed.

Er man klar til at få sin egen drillenisse i huset, må en oplagt adresse være Nisset Bygade. Er man samtidig klar til at bygge sit eget hus og få præcis det hjem, man drømmer om, så er der nu mulighed for at købe en helårsgrund på Nisset Bygade 7C i Lemming. Mon ikke der i skitserne til det nye hus, kan blive plads til en lille nissedør og en fremtidig bolig til næste års drillenisser.

Alternativt kan man også søge mod Jullerupvej i Søndersø på Fyn. Tag et kig på villaen på Jullerupvej 18 og Jullerupvej 26A.

Gran, ris og and

Til en juleaften hører også et flot juletræ. Og der findes talrige veje i Danmark med navne, der emmer af gran. Der er for eksempel et idyllisk, stråtækt sommerhus til salg på Granalle i Ringkøbing, en villa på Granbakkevej i Stenlille eller denne villa på Gransangervej i Hjørring.

Men inden vi skal synge og danse om juletræet, skal vi spise julemad. Og i mange danske hjem er der andesteg på menuen juleaften. Så måske du til næste år vil invitere til julemiddag i dit nye hjem på Andebakken?

Hvis det lyder fristende, så kan du se denne stråtækte herlighed af en villa, som er til salg på Andebakken 4 i Jyllinge. Her er der endda plads til flere generationer, og dermed skal dine julegæster ikke langt, når de skal i seng efter den prægtige julemiddag.

En julemiddag, der måske skal rundes af med risengrød eller risalamande. Og lyder Andebakken ikke tiltalende nok, så er der jo også mulighed for at erhverve sig denne villa på Risvej 57 i Skanderborg, eller på Risvænget 8 i Korsør.

Uanset middagsplanerne vil julefreden forhåbentlig sænke sig i alle danske hjem – måske endda lidt hurtigere i Englerup, hvor der i øjeblikket er fem boliger til salg. Det gælder for eksempel villaen på Skovbrinken 65.

Det var vist, hvad denne lidt skøre ide om juleveje kunne trække. Uanset, om du står med aktuelle boligkøbsplaner, blot er lidt nysgerrig, eller går i salgstanker, så skal der i hvert fald her fra Boligsiden lyde rigtig glædelig jul til dig og dine nærmeste.

Find mere om