New Yorker-stemning i Vejle, Odense og København

Foto: Boligsiden

Det er ikke kun i USA eller i storbyenerne, du finder de lækre New Yorkerlejligheder. I Vejle finder du fx en storslået taglejlighed med store rum og højt til loftet. Boligsiden.dk guider dig rundt i tre af de fedeste New Yorkerlejligheder, der er til salg netop nu.

Vi er slet ikke færdige med New York. Hverken som rejsemål eller på boligmarkedet, hvor lejligheder i New Yorkerstil stadig tager kegler. New Yorkerlejlighederne kendetegnes ved typisk at være taglejligheder med store rum, godt med lys og features som rå vægge eller andre effekter, der giver boligen et urbant, råt og eksklusivt look.

Og fordi de lyse, smarte lejligheder øverst oppe er i høj kurs, er prisen også derefter. I gennemsnit udbydes New Yorkerlejlighederne for priser, der ligger 24 procent højere end gennemsnittet.

”For mange er New Yorkerlooket attraktivt, og efterspørgslen overgår nok udbuddet. Det trækker priserne op. Samtidig er lejligheder, der ligger øverst i ejendommen også dyrere end dem, der ligger længere nede, så der er mange grunde til New Yorker-lejlighedernes højere pris”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Tre lækre New Yorkerlejligheder

Torvegade 7D, 4, 7100 Vejle

Super funky taglejlighed i hjertet af Vejle. Der er en spændende planløsning i to plan, her er fritlagte bjælker og et fantastisk stort køkken-alrum med store vinduespartier, der giver lys fra begge etager. Oven over er der en stålgangbro, der forbinder værelse og kontor på det øverste plan, der giver et åbent og lyst rum nedenunder. Og selvfølgelig er der også en altan, så du kan nyde udsigten fra fjerde sal. Udbudspris: 1.935.000 kr.

Thuresensgade 8, 3., 5000 Odense C

Lejligheden her blev etableret i 2015 i det gamle loftrum. Mere autentisk New Yorker-agtigt bliver det næsten ikke. Her er rå deltaljer som murstensvægge og flotte bjælker i loftet, og der kommer masser af lys ind gennem de mange Veluxvinduer. Alt er nyt, lyst og lækkert, og sælger etablerer en altan, så man fremover vil kunne nyde udsigten ud over byens tage. Udbudspris: 1.545.000 kr.

Rentemestervej 19 B, 2. 8, 2400 København NV

Selvfølgelig finder du også en snert af New York i Nordvest, hvor denne lejlighed ligger. Her er 158 kvadratmeter fordelt på lyse rum med højt til loftet og flytbare vægge, så du nemt kan ændre planløsningen og fx få endnu et værelse. Planløsningen er ellers imponerende, som den er, med det enormt store køkken-alrum, der har et næsten industrielt udtryk – på den helt rigtige New Yorkermåde, naturligvis. Ejendommen har en vareelevator med plads til både fixiecykel og tvillingebarnevogn – så er du fremtidssikret. Udbudspris: 4.095.000 kr.

Find mere om