Lyst til lune sommeraftenener? Oplev 10 fabelagtige altaner

Altan

Foto: Boligsiden.

Sommeren er over os, og det er lig med lange aftenener udenfor, et koldt glas rosé og en sprød grillpølse… hvis man altså har et sted at opholde sig? Boligsiden.dk har fundet 10 store og lækre altaner, der både rummer plads til grill og hygge.

Det bedste ved den danske sommer er uden sammenligning de lyse og lune aftener, ikke sandt? Endnu bedre er det, hvis man ikke behøver at købe en engangsgrill, forberede salaten, pakke den ned i en box, rulle tæppet og tage under armen for at slæbe det hele ned til parken – for fem minutter senere at komme i tanke om, at man i farten glemte at tisse af, hvorfor man nøje må overveje sit næste træk…

Det er som om, at roen ville sænke sig over en på en anden måde, hvis det ikke var et projekt at nyde en god omgang kartoffelsalat, spareribs og en kold cola.

Men hvordan bærer man sig egentlig ad med det, hvis man ikke er hus- eller havetypen?

Jo, ser du. Man køber en lejlighed med altan. Og det skal helst være en altan af en vis størrelse, så man både har plads til en grill, blomster, måske endda lidt friske krydderurter og ej at forglemme: sine allernærmeste. Grillfester er som regel sjovere, hvis der er mere end én deltager!

40 procent af udbudte lejligheder har altan

Klikker du dig ind på Boligsiden.dk og krydser feltet ejerlejligheder af, vil du se, at der i skrivende stund er knapt 10.000 til salg. Hvis du skriver ’altan’ i fritekstsøgningen, kommer hele 4000 lejligheder frem i søgeresultatet.

“Lejligheder med altaner er særligt attraktive. Når man kan åbne døren, bevæge sig udenfor og opholde sig, er det jo fuldstændig som at have et ekstra rum, og det betyder meget for livskvaliteten,” siger Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Boligsiden.dk har samlet 10 skønne altaner, der alle giver dig lyst til at smide, hvad du har i hænderne for at komme ud og sidde og nyde solens varme. Se de forfriskende muligheder herunder.

Find mere om