Luksusliv på landet

Foto Boligsiden

Moderne, store ejendomme, hestefolde, swimmingpool og tennisbane. De danske lystejendomme tilbyder et liv på landet på første klasse i naturskønne omgivelser. Se nogle af de mest spektakulære lystejendomme, der er til salg netop nu på Boligsiden.dk.

Der lugter måske lidt af ko, men landlivet byder på andet end vindomsuste marker og svinestalde. Er du ikke klar til landsmandslivet, men vil du gerne kunne måle din have i hektar, er en lystejendom måden at kombinere det bedste fra begge verdener. Her kan du folde dig ud i mere pladskrævende hobbyer som hestehold, og du kan få opfyldt drømmen om romantisk stråtækkede bygninger, smukke landkøkkener og parklignende haver.

Livet på landet kan virke som et kærkomment alternativ til det hæsblæsende byliv, men før du forlader stenbroen, skal du overveje, hvad det er, du kaster dig ud i.

”Er man født og opvokset i byen, tænker man måske ikke over, at ”landet” også er gyllelugt, fluer og bælgragende vintermørke. For nogle vil det komme som et chok, mens andre der er opvokset på landet og nu flytter tilbage, vil tage det som en selvfølge”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Selvom der kan være dage, hvor luften ikke er helt så frisk, som du forventede, vil du nok kunne bære over med det, når du kigger ud over din store park med rododendron, vågner op og kigger ud til hestene eller hopper en tur i poolen på terrassen.

Fem spektakulære lystejendomme

Endrupvej 74, 3480 Fredensborg 

En særdeles smuk lystejendom med 382 kvadratmeter bolig og ca. 10 hektar land med kig til Esrum Sø. Her får du en stor, moderne bolig, og en god hestestald med lækre bokse, mange hegnede folde og ridebane. Smukt beplantet have og supercharmerende terrasse under husets tag. Udbudspris: 16.700.000 kr.

Juelsmindevej 260, 7120 Vejle Øst 

Luksuriøs lystejendom til den store familie. 520 kvadratmeter bolig og 10 hektar jord får du tæt på Vejle Centrum og Vejle Fjord. Der er bokse til 22 heste, ridehus, ridebane og skridtmaskine. Ude foran det store hus, har du et dejligt, afskærmet poolområde, og hvis du hverken er til vand- eller ridesport, er der en lille fodboldbane i baghaven. Udbudspris: 19.495.000 kr.

Madelung 3, 4100 Ringsted 

Dejlig stråtækt lystejendom på 346 kvadratmeter bolig og 18,6 hektar jord beliggende helt fredelig i skovens dybe stille ro. En smuk ejendom, der indenfor er kendetegnet ved synlige loftsbjælker og stort landkøkken. Udenfor er der en stor, smuk park med flot beplantning og stort rododendronbed. Udbudspris: 8.295.000 kr.

Tangåvej 1, 5871 Frørup 

Eksklusiv moderniseret lysejendom med 380 kvadratmeter bolig og en grund på 3,2 hektar. De smukke, gamle bygninger er fra 1877 og står i dag velholdte med hvidpudsede facader, røde teglstenstag og kamtakkede gavle. Stalden med fem bokse er ny og opfylder alle de nye krav til hestehold. Indenfor bliver du bl.a. forkælet med Dinesen plankegulve og gulvvarme under klinkegulvene. Udbudspris: 7.900.000 kr.

Skovkrogen 34, 8260 Viby J

Nyere lystejendom fra 2008, der er placeret smukt i skovkanten. 228 kvadratmeter bolig og 4,4 hektar jord. Indenfor vil du nok tilbringe meget af tiden i det store køkken-alrum, der har udsigt ud over og direkte udgang til folde og marker. Du kan også vælge at sidde på den store udsigtsterrasse i første sals højde og nyde naturen ved Brabrand Sø. Udbudspris: 8.495.000 kr.

Find mere om