Lotto-gevinst på 150 mio. kr. rækker til at købe 532 villaer

Foto: Boligsiden

Foto: Boligsiden

Hvis man vinder de 150 mio. kr., der er i 1. præmiepuljen i aftenens Lotto-spil, har man rigeligt råd til at købe 532 villaer, eller de to dyrest udbudte villaer, som står til salg på www.boligsiden.dk.

I aften kan en enlig vinder af 1. præmien i Lotto stikke 150 mio. kr. direkte i lommen. Men for den rekordstore gevinstpulje kan man i stedet vælge at investere i fast ejendom. Ifølge tal fra www.boligsiden.dk kan man få helt op til 532 villaer for de 150 mio. kr.

”Det er jo en vanvittig sum, man kan vinde onsdag aften. For at sætte det lidt i relief, hvor mange penge det egentlig er, kan man for de 150 mio. kr. købe de 532 billigste villaer, der i øjeblikket er udbudt til salg”, fortæller Birgit Daetz, som er kommunikationsdirektør hos www.boligsiden.dk.

Også råd til Ferrari og anden luksus

Disse 532 villaer koster – for at være helt præcis – tilsammen 149.845.800 kroner. Men når nu man er blevet mange-mange-mangemillionær – skulle puljen i aften blive udløst til kun én spiller – kan man naturligvis også kigge i den anden ende af prisspektret.

”I så fald vil man kunne købe landets to dyreste villaer, der er udbudt til salg. Disse to koster tilsammen 127,9 mio. kr. Og så er der endda rigeligt råd til også at møblere husene og købe Ferrarier til garagerne”, slutter Birgit Daetz.

De for tiden to dyreste villaer ligger i  Klampenborg nord for København og i Risskov ved Aarhus – så kan man jo bo fast i det ene og forære det andet til børnene. Se de to dyreste villaer, der er til salg på www.boligsiden.dk, her:

Klampenborg nord for København:

Taarbæk Strandvej 24, Klampenborg: 10 værelser i tre plan, 540 m2 med pool og direkte til Øresund

Risskov ved Aarhus:

Tranevej 29, Risskov: 10 værelser i to plan, 735 m2 på naturgrund direkte ned til Aarhus Bugt

Find mere om