Landidyl tæt på storbyerne: Se 12 Morten Korch-perler

Foto Boligsiden

Drømmer du om at skifte by- og lejlighedsliv ud med frisk luft, fuglekvidder og måske endda få plads til heste, grise, køer og får? Men frygter du samtidig, at du på landet bliver isoleret og får for langt på arbejde? Fortvivl ej. Boligsiden.dk har fundet 12 idylliske landejendomme, som maksimum ligger en times kørsel fra storbyen.

Intet slår følelsen af at blive vækket af glade, små sangfugle, der kvidrer på livet løs. Duften af nyslået græs er også svær at hamle op med, ligesom det ville være fantastisk med en kælegris og muligheden for en urtehave.

Desværre er der altid en bagside af medaljen, for hvad skal man opgive for at få alle disse fantastiske ting, tænker du måske?

Ikke ret meget. By- og lejlighedslivet, naturligvis. Men du behøver langt fra at sige jobbet op og blive landmand på fuldtid.

”Hvis du kan lære at se de positive sider af pendlerlivet, kan du nemt kombinere job i byen med landlig ro. Tiden i toget, bussen eller i bilen giver dig ro til at få læst, lyttet eller bare tænkt, og det er en luksus, de fleste travle mennesker ellers ikke får i hverdagen,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Få frihed og frisk luft

Boligsiden.dk har udvalgt 12 idylliske landejendomme, hvor det maksimalt tager 60 minutter at transportere sig til én af landets fire største byer. På den måde kan du få frihed og frisk luft, når du er hjemme uden at få alt for langt til arbejde.

Flere af ejendommene ville efterlade Morten Korch grøn af misundelse, og det bedste ved dem er, at de ikke engang koster en bondegård!

Se de fantastiske hjem her:

Boligerne er ikke længere til salg!