Køb et sommerhus på toppen af Danmark

Sommerhusene i det allernordligste Danmark er i høj kurs, og der er noget for enhver smag – også i et prisleje, hvor mange købere kan være med.

Selvom Skagen er et populært ferieområde med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på lige over 36.000 kroner, er der også mange ferieboliger til købere med mindre økonomisk råderum.

”Det er stort set altid muligt at købe både billige og dyre sommerboliger i Skagen. Den gennemsnitlige salgspris har det seneste år ligget ca. 200.000 kroner lavere i Skagen, end hvad vi ser i fx Tisvildeleje i Nordsjælland. Der er noget for både den kræsne liebhaver-køber og folk med mindre mondæne boligdrømme”, siger Birgit Daetz der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk

Når det kommer til sommerboliger, har Skagen sin helt egen standard. Her er sommerhuse, der putter sig i de marhalmsbeklædte klitter, klassiske gule huse i centrum og fritidsboliger med udsigt til vandreklitten Råbjerg Mile ved Kandestederne. Om sommeren strømmer turister fra nær og fjern til byen, der byder på et aktivt handelsliv, et bredt udvalg af gode restauranter, levende natteliv og storslået natur. Og hvorfor ikke investere i dit eget sommerhus i stedet for at nøjes med at leje?

Find mere om