Køb én luksusvilla eller 283 håndværkertilbud

Foto: Boligsiden

Der er langt fra top til bund på boligmarkedet. For prisen på den dyreste villa, kan man p.t. få 283 af de billigste villaer til salg på Boligsiden.dk lige nu.

Den dyrest udbudte villa er i øjeblikket til salg for 65 millioner kroner. Der er tale om en overdådig strandvejsvilla på knap 600 kvadratmeter bolig direkte til Øresund. Stilen er minimalistisk, og udsigten exceptionel. Ejendommen er tunet med den nyeste teknologi og har blandet andet elektronisk styring af temperaturer, vinduer, lys, pool og prydbassin.

For samme pris ville man dog også kunne få råd til intet mindre end 283 af de billigste villaer, der er til salg netop nu i hele landet. Priserne starter ved 75.000 for en nedrivningstruet villa i Vrå i Nordjylland, og listen bliver fulgt op af villaer, der i den grad er udfordret på vedligeholdelsen, men som til gengæld kan købes til foræringspriser.

”Naturligvis står valget i den virkelige verden ikke mellem én luksusvilla eller 283 håndværkertilbud. Men det lille regnestykke viser med al tydelighed, at forskellen mellem top og bund på boligmarkedet er markant”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Spørger man sig selv, om nogen bolig er 65 millioner kroner værd, bør man vide, at udbudsprisen på ingen måde er historisk rekord. To boliger har været udbudt for 120 millioner kroner i Boligsiden.dk’s historie – altså næsten det dobbelte.

Find mere om