Køb din egen ø for under to millioner

Du skal ikke af med meget mere end prisen for et almindeligt parcelhus for at købe din egen ø. Peberholm er smukt placeret i Roskilde Fjord og kan blive din for bare 1.995.000 kroner. Øen er netop nu til salg på Boligsiden.dk.

Vil du nyde den danske sommer i fuldstændig ro og fred, kan du for under to millioner kroner købe din helt egen ø i Roskilde Fjord, hvor du med garanti kan tilbringe sommerdagene helt uforstyrret. Dette paradis har været familieejet siden 1961, hvor en arkitekt, der altid havde ønsket sig sin egen ø, fik muligheden for at udleve drømmen. Nu er chancen din, hvis du også altid har ønsket dig en ø.

”For dem, der ønsker at bo i fred, er øen her bedre end en ødegård. Her er der med garanti ingen naboer, og øen er for dem, der ønsker et absolut fredeligt eksil”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Her går tiden i stå

Det har været en svær beslutning for familien at sælge øen, hvor det var kutyme at lægge sine ure væk, når man kom, for derefter kun at orientere sig efter solen, så længe man var på øen. I sin nuværende form skal man søge det primitive liv for at føle sig tilpas på øen, hvor der ligger tre små huse. Det ene er en bygning på 10 kvadratmeter med køkken, stue med petroleumsovn. Den anden bygning rummer 33 kvadratmeter, hvor der er stue med brændeovn, og den tredje bygning er et udhus på tre kvadratmeter med redskabsrum og toiletrum. Derudover er der et bådehus med fiskeudstyr og små sejlbåde.

I Skuldelev Havn, hvorfra man kan sejle ud til øen, ligger der en ny aluminiumsbåd. Der er ført ledning med vand over til øen, og der er gasflasker til komfur og køleskab, men ingen strøm, så det vil være oplagt at installere solceller. Øen kan enten bruges som den er, eller man kan skyde penge i en større opdatering, der vil øge komforten.

Læs mere og se Peberholm

Se flere billeder fra øen
Udsigten

En af bygningerne

Din exit fra øen