Julestemning, der når helt ud på vejen!

Jul og gaver. Foto: Pixabay.

Julestemning kan man ikke få for meget af – og flytter du ind på en af følgende juleklingende adresser, vil den gode stemning vare lige til påske og længere endnu.

Vi er efterhånden nået godt ind i december måned, og det er endelig helt legitimt for de juleglade at gå mere eller mindre juleamok. Hører du til denne race, kan du garanteret ikke få nok af julestemning, pynt, kagebag og Last Christmas. Men hvad du formentlig ikke var klar over, er at Danmark er spækket med julede adresser, der løbende kan give glade tanker og få julefølelsen til at hænge ved året rundt.

Glade jul, dejlige jul

Hvis du holder af de helt klassiske og traditionsbundne elementer af julen, kan det kun gå for langsomt med at anskaffe en bolig på Stjernevej, Granskoven eller Pyntevænget. Har du formået at bevare dit indre barn og måske et lille drys overtro, er der også ledige boliger med tilhørende bjældeklang at finde på Nissehøjen, Rensdyrvej eller Kanehaven. Og hvis det skal være helt rigtigt, er der ingen jul uden sne! Alligevel er det ikke altid, vejrguderne er til at regne med juleaften, men med adresse på Snemandsvej eller Kælkebakken, er der ikke lang vej igen.

Er det dog mest af alt den appetitlige del af julen, der gør dig svært begejstret, når gran og lyskæder skyder op som ukrudt i byens gader – så er der skam også adresser i landet, der både får gang i mundvand og juleri. Der er nemlig søde sager at finde på Kanelvænget, mens andestegen kan indfanges i Andekæret og nydes i Stegholt og med lidt (meget) god vilje kan flæskestegstilhængerne indfinde sig på Flæskatjivijn i Nexø.

Husker du de gamle julekalendere?

Julen er jo som bekendt også en tid, hvor vi samles om tv-skærmene, og de voksne en sjælden gang kan overtales til at se juleshow på Disneyvej selve juleaften, men også til at deltage i nedtællingen i selskab med årets julekalender. Hvis julekalendere er noget, der bringer smilet frem på dine læber og vækker minder om barndom og juleglæde, så er der heldigvis kommet boliger til salg på både Jullerupvej og Gammelbyvej.

Også Slottet og Kronborgvej har ledige adresser, men du skal formentlig være hurtig på aftrækkeren, hvis du vil have en fod indenfor på Grønland i Grenaa, hvor du som bekendt kan være heldig at støde på ikke bare Nissebanden, men også selveste julemanden.

Find mere om