I festhumør? 10 geniale huse med egen gildesal

Mangler du et sted at holde børnenes konfirmation eller din egen runde fødselsdag? Boligsiden.dk har fundet 10 huse med egen gildesal, så du kan feste helt uden at skulle forlade matriklen.

Og selvom det måske virker lidt old school, er tanken om at have sin helt egen gildesal, slet ikke så tosset. Uanset om du skal holde konfirmation, rund fødselsdag eller sølvbryllup, er det skønt at kunne samle venner og familie under samme tag – og så endda derhjemme, hvor væggene er spækket med minder.

I dag er det de færreste, der har et helt rum dedikeret til festlige arrangementer, og vi skal da også nogle årtier tilbage i tiden for at ramme perioden, hvor gildesalen for alvor hittede. Det betyder dog ikke, at det er svært at opstøve et hjem med plads til party. Tværtimod.

1.400 gildesale til salg

Laver man en søgning på ordet ’gildesal’ på Boligsiden.dk, er der knap 1.400 hits fordelt rundt omkring i hele landet.

”Boligtrendsene ændrer sig løbende. De fleste kan huske de gule vægge malet med svamp og skiftet til minimalistiske hvide vægge. Ligesom mange voksne vil kunne genkalde sig gildesalen fra deres ungdom. Den blev efterfulgt af hobbyrum med bordtennis, computerbord og en kondicykel i hjørnet. Men ligesom med tøjmoden vender det lidt kitschede nogle gange tilbage igen, og det har vi set i boligindretningen med hjemmebar i kælderen, og de store multirum, der eksempelvis kan danne ramme om familiens fester,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Vil du se boliger med plads til fest på matriklen? Klik her for at få det fulde overblik over huse med gildesal, der er til salg lige nu.

Find mere om